Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük transfer nasıl bitirilir böyle bitirilir apo ve Cengiz yok foto Sızar mimar Bilgi verir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mesut’u niye kıskanalım anlamadım adam doğru düzgün maça çıkmadı son zamanlarda. Bizim Falcao kazığı gibi olacak.

Benim icin artik 30 yas üstü hicbir futbolcu heyecanlandirmaz artik genc isimler beni daha heyecanlardirir beni merak ettiren aldiklar genc kanat oyuncusu.

Mesut’u niye kıskanalım anlamadım adam doğru düzgün maça çıkmadı son zamanlarda. Bizim Falcao kazığı gibi olacak.
Yalniz falcao gelmeden once sakatlik problemi yasamadi.monaconun son 3 senede en golcu adamiydi.buraya geldi,surekli sakatlandi talihsizce.ve evet oyle olunca kazik deniyo ama neyse

Neyse mayisa az kaldi. Talisca felan gelse kudururdum da yok özil vallah takmiyorum. Sneijderin tirnagi etmez.

Birde demiyorlar mı kuduruyorlar diye. Lan neyine kuduracağız. Adam 1 senedir top oynadığı yok, Arsenal’de kadroya giremeyen bir futbolcu. Real in en iyi zamanında sisteme ayak uydurmuş şu an eski halinden eser kalmamış topçu. Falcao da böyle geldi, vanpersie de ne yaptılar koca bir hiç. Böylesi dangalaklıkları umarım bizim takım bir daha yapmaz.

Mesut iyi transfer. Bok atmaya gerek yok adamlar istedi aldı.

Yalniz falcao gelmeden once sakatlik problemi yasamadi.monaconun son 3 senede en golcu adamiydi.buraya geldi,surekli sakatlandi talihsizce.ve evet oyle olunca kazik deniyo ama neyse
Falcao 2014ten sonra bir bok oynamadı. Geçin şu sakatlık yaşamadı zart zurt mevzusunu

Alanın da aklına tüküreyim isteyenin de.

Herkes Drogba ve Sneijder değil.

Birde demiyorlar mı kuduruyorlar diye. Lan neyine kuduracağız. Adam 1 senedir top oynadığı yok, Arsenal’de kadroya giremeyen bir futbolcu. Real in en iyi zamanında sisteme ayak uydurmuş şu an eski halinden eser kalmamış topçu. Falcao da böyle geldi, vanpersie de ne yaptılar koca bir hiç. Böylesi dangalaklıkları umarım bizim takım bir daha yapmaz.
Senin cok iyi sistemli bir takimin olur mesut belki kalitesiyle is yapar. Fener ne oynadigini bilmiyor. Topu alanya verdigi gibi verecek mesuta pres mi yaptiracaklar

Bel fıtığı olan bir adamın bu sert ligde ne derecede başarılı olacağı meçhul. 2. Falcao vakası olacak

Falcao bizim için ağır bir ders oldu Allahtan bu transferden sonra taraftarın büyük çogunlugu 30 yaş üstü bitmiş topçu gündeme gelince hemen uzak kalsın diyor umarım bundan sonra böyle transferler yapmayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt