Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkesin görüşüne saygı duyarım ama mesut ozil 32 yaşında 10 senedir real ve arsenal de oynamış. Bu sene kadroya almadı arsenal sadece. Yürüyerek bile senede 15-20 asist yapar. Zaten koşmayan bir adamdı mesut. Real madrid de asist rekorlari kırdı. Büyük transfer yaptılar. Türkiye ligi çok dandik şu anda. Bayağı maç aldirir. Biz hala aytaç kara gelecek mi onu bekliyoruz. Yönetim transfer hamlesi yapmasa şampiyon olmamız mucizelere kalır.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yürüyerek maç alınma işleri çoktan bitti. Lig kötü evet ama anadolu takimlariyla makas az. Herkes herkesi yenebilecek konuma geldi.

Ligde her maç fb ile oynayacağız gibi tepki vermeyin
Her türlü takıma koyup geçecek bir kadro yeterli
Onun için de min. 3 transfer gerekiyor
bjk'nin vs kadro durumu da çok mükemmel değil yani

Transfermarkt ölçü değil tabii ki ama onlar bile Mesut'un değerini 5 milyon euro yapmış. PL de oynayan her futbolcuya abartı fiyatlar yazan transfermarkt Mesut'u 5 milyon euro yazdığına göre Mesut'un zamanı geçeli çok olmuş
Haftaya 12 milyon Euro olacaktır. Çünkü dünyanın en büyük kulübüne geçiş yaptı.

Abi ismimizin geçtiği oyunculardan ne olacak, lütfen objektif bakalım.

Tarık Çamdal, E. Akbaba, Diagne vs bir sürü örneği varken, İrfan' a, Yusuf' a milyon eurolar vermeyi planlıyorlar.

6 aydır ayağına top değmemiş Seri mi transfer, yoksa çok istediğim ama objektif baktığımda 6 aydır top oynamayan Onyekuru' mu ?

Ve çıkıp televizyonlara en iyi kadro biz de demelerini sindiremiyorum.

Haftada 2 maç var, forvet sakatlansa 1 ay oynamasa Oğulcan, Ali Yavuz yeterli mi olacak ?

Geçen sene küfür ettiğimiz Babel' e, kovmaktan beter ettiğimiz Diagne' nin ayağına bakmamız normal mi ?

Sene başından itibaren en yüksek limit bizde iken neden başka hiç bir takıma limit yok ?

Çünkü bu yönetim başarısız, Edirne' den dışarı çıkıp, alamıyorlar, net..

Anadolu kulüplerini zengin etmekten başka bir şey yapamıyorlar.

Etoboyu gönderip Seri yi getirsinler bari yaw bir de onyekuru :/

Kudryashov’un sesi spikerin sesini bastırdı. Kırık falan yok gibi ama

ne alakası var abi ya :D

bunlar böyledir biraderim. kara gece olması birbirlerine girecekken şimdi şampiyonluk gazına geldiler. bir de üstüne mesutu alıp ne olursa olsun bu sezon bizim mesajı vermeye çalışıyorlar.

mesut gerçekten fark yaratabilir ama o pislik gecede ligde bir yerlere gelmeselerdi mesut da kurtaramazdı bunları.

neyse bu çabuk gaza gelen taraftarla, yedikleri haklarla bir bok olmaz bunlardan :D

Aga siz gerçekten neyin peşindesiniz ya
1 sene önce falcao sürecini ne çabuk unuttunuz favları,admin falcao sandımları,karşılamaları vs

bizim ve türk kulüplerinin şuanda hagi kadar katkı vereceği kesin(abartıyorumki anlaşılsın) ama maliyeti olan kimseyi almaması lazım kurtuluş için

bizim ağzımız baya bi yanmış hala costalar naingolanlar havada uçuşuyo bundan bi kopun yav

bizim 90dan beri atılan temellerin meyvelerini gelişe gelişe güzel bir yapı kurarak 2000e kadar nerdeyse kusursuz bir yapı,yönetim,oyuncu,kadroya ulaşmamız sonrasında transfer çılgınlığı ve yapboz merakı yüzünden kadroların sürekli yenilenmeleri borcun artması ders olmamış heralde kimseye

keza 2012de kurulan yine güzel bir yapının drogbalar sneijderlerle süslenmeye çalışılıp başarıya mecbur,başarısızlıkta batan bir yapıya geçtik yine akıllanmadık

bjkde aybabayla menemen taym derken biliclede yapılanıp şenolla yapılanmayı tamamladılar ve onlarda come to bjk kisvesi altında yıldız transfer zehirlenmesine yakalandılar ve alaşağı oldular 2.senedebaşarı gelmeyince

fb hem başarısı yok hemde hala akıllanmamış,szalai ve osoyi mi ne mesuttan nitelikte daha iyi transferlerdir bana göre doğru transfer o tarz oyuncular artık bu kulüpler için(oyuncular tutmaz o ayrı) ama bunun üstüne mesutu almak bunlardanda bi bok olmayacağını gösteriyo zaten

bunlar zaten transfer listelerine kadar bize özenen tipler,adamlar 4.yıldızı aldıktan sonra taraftarları eziklenmesin diye sırtlarına yıldız logosu olduğu için halley reklamı aldılar yahu :)

Zihniyet degismesi lazim, herzaman diyorum.

Genclere ve scoutlara onem veren kulup, cok ciddi anlamda hem para hem sampiyonluklar kazanir.

Milinkovic Savic, 900.000 euro 18m euro satis suan degeri 80m.
Diatta 2m euro alis suan degeri 30m euro
Djenepo 50.000 alis, 15m euro satis.
daha cok var boyle.

Biz hala Mesut, Falcao, Babel gibi yasli ihtiyarlara tonlarca miljon eurolar dokerken, elalem gencleri toplayip para basiyor.

Zor degil bunlara basarmak. Mesela Babele verdigin 2m euro imza parasina Scouting departmanina harca, 1-2 sene sonra muazzam katki alirsin.

Ama nerdeeeee

Konuşacak çok şey var

Sorulacak çok soru..

Ama bir tane babayiğit Galatasaray taraftarı muhabir çıkıpta bizim adımıza sormuyor işte..

Başkan senin 30 milyon Galatasaray taraftarına garezin nedir ? Diye

Ömer Bayram, Emre Akbaba, Oğulcan Çağlayana bakıyoruz bir şeyler yapsın diye..

Galatasaray seviyesi bu mu Başkan ?

Bunu mu reva görüyorsun 30 milyona ?

Para yok yardım edin dedin de bu taraftar mı geri durdu ?

Benim hayatımda ailemden başka var olan en eski şey Galatasaray..

Alın terini ekmek parasını
hatta ve hatta kefen parasını feda edecek 30 milyon taraftarın var senin karşında !

Burası Galatasaray azıcık idrak edin hangi koltuğa oturduğunuzun farkına varın

Tek isteğimiz şampiyonlukta değil, haftada bir günde olsa yüzümüzü güldürecek bir futbol istiyoruz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bunlar böyledir biraderim. kara gece olması birbirlerine girecekken şimdi şampiyonluk gazına geldiler. bir de üstüne mesutu alıp ne olursa olsun bu sezon bizim mesajı vermeye çalışıyorlar.

mesut gerçekten fark yaratabilir ama o pislik gecede ligde bir yerlere gelmeselerdi mesut da kurtaramazdı bunları.

neyse bu çabuk gaza gelen taraftarla, yedikleri haklarla bir bok olmaz bunlardan :D
abi o gece olmasa da mesut gelirdi bunlar deli gibi son kurşun atıyorlar :D şunları bir denetleyecek kurum yok ülkede çünkü cb nından tffsinde hepsinde lobileri var ne diyelim

Başak zaten batmışın batacağın kadar
Göndersene bizim adamları
Kümeye yakın bir takımda oynamak istemiyorlar işte anlasana

Zihniyet degismesi lazim, herzaman diyorum.

Genclere ve scoutlara onem veren kulup, cok ciddi anlamda hem para hem sampiyonluklar kazanir.

Milinkovic Savic, 900.000 euro 18m euro satis suan degeri 80m.
Diatta 2m euro alis suan degeri 30m euro
Djenepo 50.000 alis, 15m euro satis.
daha cok var boyle.

Biz hala Mesut, Falcao, Babel gibi yasli ihtiyarlara tonlarca miljon eurolar dokerken, elalem gencleri toplayip para basiyor.

Zor degil bunlara basarmak. Mesela Babele verdigin 2m euro imza parasina Scouting departmanina harca, 1-2 sene sonra muazzam katki alirsin.

Ama nerdeeeee
Bizim ligde tek önemli olan isim Feghouli'ler Babel'ler her zaman tercih edilir bizim ligimizde.

Sonra neden Avrupa'da ilk turdan veda ediyoruz diye şaşırıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt