Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Duyum gibi duyum helal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aslında vasat demeyelim de bu kadar ölüp bitilecek bı oyuncu değil heleki 4 milyondan fazlası haramdır, 500 kiralama 3,5 sezon sonuTümer Metin: "İrfan Can Kahveci şaşkın, 'Ben çok iyi bir Şampiyonlar Ligi geçirdim, transfer dönemindeyiz, neden Avrupa'dan tatmin edici bir teklif neden almadım?' diyor."
Tümer gerekeni söylemiş
Burak'ta bir ara CL'de gol kraliydi ama oyuna katkısı sıfırdı.
Ben hala İrfan'in vasat bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.
Bu kadar çok istenen yerli oyuncular şimdiye kadar hiç bir kulübe fayda sağlamadi
2. hedefte yanlış hatırlamıyorsam Luis Abram'dı. Bu arada sezon sonu Luis Abram'ın sözleşmesi sezon sonu bitiyor gözüküyor aslında şimdiden anlaşmak almak lazım sezon sonu yeni yönetimde kaynak için böylelikle Marcao'yu daha rahat kullanabilirler.Hayır Aldarete idi ilk hedef.
Bunu da birine benzeteceğim ama aklıma gelmedi bir türlü
salman khan mıHintli oyunculara benziyor bilmem ne khaangillerden gibi
Ona 8 olan fesih bedeli istenmiş, çok garip zira beleş olacak sezon sonu. Alderete 6.5a Berlin'e gitti, Marcao 15e satılsa bence iyi bir değişim olabilirdi.2. hedefte yanlış hatırlamıyorsam Luis Abram'dı. Bu arada sezon sonu Luis Abram'ın sözleşmesi sezon sonu bitiyor gözüküyor aslında şimdiden anlaşmak almak lazım sezon sonu yeni yönetimde kaynak için böylelikle Marcao'yu daha rahat kullanabilirler.
ne içiyor acaba alkol uyuşturucuyla olacak iş değil bu
Duyum gibi duyum helal![]()

Bizim artık bazı değişimler yapmamız lazım. Bu stoperlere yönetimin teklif bulamaması muazzam bir olay. Ali koçun elinde olsa şı tandem mıhtemelen 50ye okutmuştu ikisiniOna 8 olan fesih bedeli istenmiş, çok garip zira beleş olacak sezon sonu. Alderete 6.5a Berlin'e gitti, Marcao 15e satılsa bence iyi bir değişim olabilirdi.
Beni en çok heyecanlandıran Mısırlı forvet.Yillardir süren forvet açlığımizi bitirecek bir topcuya benziyor.Bir de yanına Onyekuru gelse benim için yeterli bir transfer dönemi olur.
Rasim iciyor Sinan kafayı buluyor galiba.Sinan Engin: Mesut Özil, Maradona'dan sonra en iyi on numaradır.
Bu sözleşme işleri Brezilya ve Arjantin taraflarında biraz farklı olabiliyor ama 5-6 diye biliyordum fesih bedelini.Ona 8 olan fesih bedeli istenmiş, çok garip zira beleş olacak sezon sonu. Alderete 6.5a Berlin'e gitti, Marcao 15e satılsa bence iyi bir değişim olabilirdi.
Pandemi çok etkiledi piyasaları; insanlar karşı çıksa da öyle. 100 milyon euro stat ve store geliri olan takımlar vardı dünyada, İspanya bitik durumda zaten Fransa sıkıntılı, İtalya keza aynı. İngilterede bile frekans düşük.Bizim artık bazı değişimler yapmamız lazım. Bu stoperlere yönetimin teklif bulamaması muazzam bir olay. Ali koçun elinde olsa şı tandem mıhtemelen 50ye okutmuştu ikisini