Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tümer Metin: "İrfan Can Kahveci şaşkın, 'Ben çok iyi bir Şampiyonlar Ligi geçirdim, transfer dönemindeyiz, neden Avrupa'dan tatmin edici bir teklif neden almadım?' diyor."

Tümer gerekeni söylemiş
Burak'ta bir ara CL'de gol kraliydi ama oyuna katkısı sıfırdı.

Ben hala İrfan'in vasat bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.
Bu kadar çok istenen yerli oyuncular şimdiye kadar hiç bir kulübe fayda sağlamadi

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!
aslında vasat demeyelim de bu kadar ölüp bitilecek bı oyuncu değil heleki 4 milyondan fazlası haramdır, 500 kiralama 3,5 sezon sonu

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hayır Aldarete idi ilk hedef.
2. hedefte yanlış hatırlamıyorsam Luis Abram'dı. Bu arada sezon sonu Luis Abram'ın sözleşmesi sezon sonu bitiyor gözüküyor aslında şimdiden anlaşmak almak lazım sezon sonu yeni yönetimde kaynak için böylelikle Marcao'yu daha rahat kullanabilirler.

2. hedefte yanlış hatırlamıyorsam Luis Abram'dı. Bu arada sezon sonu Luis Abram'ın sözleşmesi sezon sonu bitiyor gözüküyor aslında şimdiden anlaşmak almak lazım sezon sonu yeni yönetimde kaynak için böylelikle Marcao'yu daha rahat kullanabilirler.
Ona 8 olan fesih bedeli istenmiş, çok garip zira beleş olacak sezon sonu. Alderete 6.5a Berlin'e gitti, Marcao 15e satılsa bence iyi bir değişim olabilirdi.

Aynen güreş filmindeki

images (58).webp

6-7 sene sonra ilk kez Beyaz Futbol izliyorum. Sinan Engin her cümlesiyle bu işten zerre kadar anlamadığını ispatlıyor, istisnasız.

Ona 8 olan fesih bedeli istenmiş, çok garip zira beleş olacak sezon sonu. Alderete 6.5a Berlin'e gitti, Marcao 15e satılsa bence iyi bir değişim olabilirdi.
Bizim artık bazı değişimler yapmamız lazım. Bu stoperlere yönetimin teklif bulamaması muazzam bir olay. Ali koçun elinde olsa şı tandem mıhtemelen 50ye okutmuştu ikisini

Beni en çok heyecanlandıran Mısırlı forvet.Yillardir süren forvet açlığımizi bitirecek bir topcuya benziyor.Bir de yanına Onyekuru gelse benim için yeterli bir transfer dönemi olur.

En büyük sıkıntı şu an forvet. Gol atamamaktan baya bi puan kaybettik. İrfana verilecek bonservisle bu iki oyuncunun yanına bir orta sahada alınır. Korkarım bu ikisini de kaçıracaz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sinan Engin: Mesut Özil, Maradona'dan sonra en iyi on numaradır.
Rasim iciyor Sinan kafayı buluyor galiba.

Mesut'a sıra gelene kadar en az 50 tane 10 numara çıkar.
Hatta xavi ve ineasta 10 numara olmamalarına rağmen mesuttan daha iyi oyun zekasına sahip ortasaha oyuncularıydi.

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!

Bu sözleşme işleri Brezilya ve Arjantin taraflarında biraz farklı olabiliyor ama 5-6 diye biliyordum fesih bedelini.

@metinegore: Bomba haber; Başakşehir'e yakınlılığı ile bilinen Yalçın Ayhan Belhanda'nın menajeri tarafından Başakşehir'e önerildiğini söyledi. Ilgaz Çınar abim; bence de uzatılmayacak dedi..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim artık bazı değişimler yapmamız lazım. Bu stoperlere yönetimin teklif bulamaması muazzam bir olay. Ali koçun elinde olsa şı tandem mıhtemelen 50ye okutmuştu ikisini
Pandemi çok etkiledi piyasaları; insanlar karşı çıksa da öyle. 100 milyon euro stat ve store geliri olan takımlar vardı dünyada, İspanya bitik durumda zaten Fransa sıkıntılı, İtalya keza aynı. İngilterede bile frekans düşük.

Manchester City santraforsuz oynuyor, santrafor almıyorlar; Barca desen stopersiz oynuyor, PSGde orta saha problemleri net, Real hala eskilerden verim alma peşinde. Chelsea 4 adam alınca hurra dediler de o işler öyle olmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt