Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Bombayı sona sakladım —-> eteboKapat kapat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bombayı sona sakladım —-> eteboKapat kapat
O bölgede oynayacak oyuncu tempolu olması gerekir,Okay statik ve pas becerisi düşük.Ah sezon başı Josef'i alacaktık ki...Alternatifi ve yedeği olmayan, 10 numaradan bozma, sadece 4 aydır o mevkide oynayan bir 6 numarayla oynadığımızı unutursak çok pişman oluruz çok
Dmc de yokSanki ilk oncelik irfan yahu sen forvetini al onyekuruyu al sonra irfan olursa olur evde ekmek yok gidip sucuk pastirma aliyorsun mal bunlar yemin ediyorum bir bok alamayiz biz yazin koseyr
Mehmet topal kadar oynasa yeter bize ya.Okay yokuşlu inanılmaz kof bir oyuncu inşallah yeni bir çöp eklenmez kadroya
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yahu Melo nerede irfan nerede renktaş hepten Maradona yaptınız bu çocuğuMelo gibi bi ön liberomuz olsa irfanı falan da istemezdim şimdilik. Bi forvet bi kanat iş görürdü
Onu idare ederiz taylan var donk var bir sekil gider forvet hizli kanat hic yok ilk oncelik forvet sonra kanat sonra ne alirsa alsinlarDmc de yok
Mevki itibariyle dedim. Yoksa irfan tarzı bi oyuncu şart takıma. Os orjinli oyuncu yok neredeyse takımdayahu Melo nerede irfan nerede renktaş hepten Maradona yaptınız bu çocuğu
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
5 saat oluyo abi herhalde,gecen aydın olsun,geceaydınIrfan Can Fatih Terimi takibe almış.
Irfan Can Fatih Terimi takibe almış.
Arda TuranBize lider oyuncu lazım. Sahada isyan eden takımı motive eden saygı duyulan oyuncu eksikliği var. Puan kaybettiğimiz maçlarda temel sorun genellikle bu.
son sahibi olacağımız topculardan kaçmak lazım rengim , Mehmet Topal kadar oynayan 10 tane genç bulursun , oynamazsada anında elden çıkarırsın , en az 1.5 alacak Olayı elden çıkarmak mümkün değil , örnek Emre Akbaba uzatirlarsa ömürlük kaldı elimizdeMehmet topal kadar oynasa yeter bize ya.
Arda prime zamanında olsa olurdu ama o zaman da takımı karıştırırdı. Şimdi o da sakinleşmiş bi durulmuş. Asabiyet falan kalmamış adamdaArda Turan