Alman mesutun yuvasi ve yurdu türkiyemiymis vay bee.. demekki kendini alman hisseden ve almanya milli takimi secenlerinb hepsinin yurdu ve yuvasi türkiye.. manuel neuer filan birgün gelirsede ayni tweeti bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya reis tamam işte sen başım gözüm üstünesin. (Antepli kebapçı ağzıyla) O zaman neysen şimdi de osun.Transferin son günü bjkyi çok övmüştüm orta saha ve hücum anlamında çok zenginler.
Dorukhan Atiba Josef Mensah Oğuzhan Ljajic
Hücümda da Ghezzal gerçekten çok önemli Caner gibi orta kesiyor en çok duran toptan gol atan takım bjk ayrıca Larin de ekstra oynuyor
tam bi şark kurnazıymış . almanyadan kovulan aile ile akrabalığı var herhalde.Mesut'un oyun zekasını beğenirdim ama sosyal zekası da iyiymiş. Zirvedeyken Almandı kimse yüzüne bakmayınca Türk milliyetçisi olarak gönüllerde taht kurdu (!)
Tebrikler
1 tane bize atiyor 3 tane rakibe atiyor dogrudurBelhanda da atıyor böyle ne var yani
Luyindama satılacaksa ve pazarlıklar devam ediyorsa oynatılmasın ancak adam satılmayacaksa Marcao bile beraber bu ikili bozulmamalı. Adamı kazanmalıyız, 8 milyon Euro girdi.