Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Er8BDD1XMAQxKSL

Transferin son günü bjkyi çok övmüştüm orta saha ve hücum anlamında çok zenginler.
Dorukhan Atiba Josef Mensah Oğuzhan Ljajic
Hücümda da Ghezzal gerçekten çok önemli Caner gibi orta kesiyor en çok duran toptan gol atan takım bjk ayrıca Larin de ekstra oynuyor
Ya reis tamam işte sen başım gözüm üstünesin. (Antepli kebapçı ağzıyla) O zaman neysen şimdi de osun.

Ama işte herkes senin gibi değildi. O zamanlar itin kıçına sokup çıkaranlar şimdi ligin en iyi takımı yapıyorlar Beşiktaş'ı sonuçlar iyi gidince.

Mesut'un oyun zekasını beğenirdim ama sosyal zekası da iyiymiş. Zirvedeyken Almandı kimse yüzüne bakmayınca Türk milliyetçisi olarak gönüllerde taht kurdu (!)

Tebrikler
tam bi şark kurnazıymış . almanyadan kovulan aile ile akrabalığı var herhalde.

yeni gelen topcular artık %40 vergi mi ödüyordu? mesut transferinde bunu kaldırmıslar sanırım öyle bir sey gördüm

Vedat mesut falan derken yaristigimiz sey baska bir sey oluyor irfan ve viscayi bize hayatta vermezler

Luyindama satılacaksa ve pazarlıklar devam ediyorsa oynatılmasın ancak adam satılmayacaksa Marcao bile beraber bu ikili bozulmamalı. Adamı kazanmalıyız, 8 milyon Euro girdi.

Demekki hoca bu adamı zorla oynatıyormuş.
O zaman bu kadar parayı niye verdiniz diye sorarlar adama..Bu adamın yetersiz olduğunu düşünüyorsunuz niye aldınız.
Oynatın arkadaş adam kendine gelsin.Toparlansın.
Yahuu adam iki hata yaptı dar ağacına koydular.

Bizim taraftarın hiç ortası yok. Bir adam ya rezildir yada üst düzey süper yıldız.Heleki maçdan maça yorumlara bakarsak oyuncular evrim geçiriyor.
Şimdiye kadar Marcao liyundamadan azmı hata yapdı. .O zaman onuda keselim.
Aynı şekilde emre kılınç olmayan rezil bir kart sonrası infaza uğradı.Emre kılıncın ilk 11 oyuncusu olmadığını söylen ben diyorum bunu.

aynı maçta asıl kırmızı kartlık pozisyonu yapan marcao göklere çıkartılıyor ama emre o pozisyon için yerin dibine batırılıyor.
Biraz mantık yahu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt