Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çıkarız oynarız 2 yeriz 3 yeriz 4 yeriz nolacak Ya? Dua edelim fener macina kadar mesut oynamasin cikar daha fazla da yeriz

Su takima artik bir 6 numara alin beceriksizler, yoksa bu gidisle orta saha ezilmeye devam edecek. Orada bir tane sert ve devamli basan oyuncu olursa stoper ikilisi de cok rahatlar. Luyindama ve Marcao’nun onunde Fernando oynadiginda defansif olarak iyiydik ama onlerinde Seri ve Taylan oynadiktan sonra iyi takimlara karsi orta sahamiz eziliyor.

Abi snormal zamanda serrgen kim hocanın yanında yapmayın etmeyin düne kadar ganyandan kafasını kaldiramiyordu Terim siçsa bokundan 5 Sergen çıkarması lazım ama bu sezon ne yapmaya çalıştığını gerçekten anlayamıyorum birilerine mesaj vermek istiyor yoksa artık emeklilik mi dusunuyor.. oyuncu tercihleri -80 dk oyuncu değiştirmemesi - garip 3-5-2 sevdası harbi çok tuhaf işleri var
2 senedir mesaj veriyorsa 2 senedir top oynamiyoruz

Bu sene için ümitli olan varmı ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

belhanda: fb'ye karsi 7 mac 1 galibiyet 6 beraberlik - 0 gol 0 asist - 5 sari kart - 2 kirmizi kart

belhanda: bjk'ye karsi 5 mac 2 galibiyet 1 beraberlik 2 yenilgi - 0 gol 0 asist - 2 sari kart
belhanda: bjk'ye karsi 6 mac 2 galibiyet 1 beraberlik 3 yenilgi 0 gol 0 asist - 2 sari kart

Hiç tadımız tuzumuz kalmadı. Transferi ister yapın ister yapmayın. Bi önemi kalmadı

Abi serrgen kim yapmayın etmeyin düne kadar ganyandan kafasını kaldiramiyordu Terim siçsa bokundan 5 Sergen çıkarması lazım ama bu sezon ne yapmaya çalıştığını gerçekten anlayamıyorum birilerine mesaj vermek istiyor yoksa artık emeklilik mi dusunuyor.. oyuncu tercihleri -80 dk oyuncu değiştirmemesi - garip 3-5-2 sevdası harbi çok tuhaf işleri var
sergen bi mok değil ama adam adım adım geriden sinsi gibi yaklaştı,çoğu kişi sallamadı bunları. adam kurnazlığıyla ve zekasıyla top oynamadan şampiyonluk potasına soktu takımı önce, sonra gazı aldılar tabi. hocanın aklının sahada olmasını bekleyemeyiz zaten sürekli bi gerilim ve kavga var. bu rezil yönetim ne takımda ne hocada ne de bizde zerre moral bırakmadı.

IMG_8644.webp
nerde bu yöneticiler !

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Su takima artik bir 6 numara alin beceriksizler, yoksa bu gidisle orta saha ezilmeye devam edecek. Orada bir tane sert ve devamli basan oyuncu olursa stoper ikilisi de cok rahatlar. Luyindama ve Marcao’nun onunde Fernando oynadiginda defansif olarak iyiydik ama onlerinde Seri ve Taylan oynadiktan sonra iyi takimlara karsi orta sahamiz eziliyor.
Bu durumu kör gördü bizimkiler gormedi modern 6 numara taylan len devam len

Baştan sona yenilik şart.Yönetim,teknik heyet ve futbolcular yetersiz.Çok uzatmaya gerek yok.

Yine başlarız Ahmet Çalık gibi panik transferlere, hoş geldin Prandelli dönemi.

Yusuf Günay Albayrak’tan daha çok sinirimi bozuyor.İnanılmaz sinsi duruyor.
bunlar cep doldurucu nemalanan akbabalar istifadan sonra tribüne dahi sokmamak lazım hiçbirini , şebekeye (geçen yıl Başakşehiri şampiyon yapan şebeke ve bu yıl fenere sayısız+mesut transferini yapan şebeke) bağlı olduklarını düşünüyorum, emirleri harfiyen uyguluyor , kasıtlı takımı anadolu çöplüğüne çevirdiler

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

türkiye'ye daha önce bulasmamis oyuncular ve menajer transferi olmayan adamlar gelmeye basladiginda top oynariz. bu yönetimde öyle bir vizyon ibaresi yok. kadromuzu erozyona ugratip galatasarayimizi büyük takimlara karsi anadolu takimi gibi sonuclar almaya mahkum eden bu yönetimi kimse savunmasin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt