- 1 Mayıs 2018
- 58.007
- 48.766
- 3.873
Mohammed
Irfan
Onyekuru
Olmasa olmaz
Irfan
Onyekuru
Olmasa olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 senedir mesaj veriyorsa 2 senedir top oynamiyoruzAbi snormal zamanda serrgen kim hocanın yanında yapmayın etmeyin düne kadar ganyandan kafasını kaldiramiyordu Terim siçsa bokundan 5 Sergen çıkarması lazım ama bu sezon ne yapmaya çalıştığını gerçekten anlayamıyorum birilerine mesaj vermek istiyor yoksa artık emeklilik mi dusunuyor.. oyuncu tercihleri -80 dk oyuncu değiştirmemesi - garip 3-5-2 sevdası harbi çok tuhaf işleri var
belhanda: bjk'ye karsi 6 mac 2 galibiyet 1 beraberlik 3 yenilgi 0 gol 0 asist - 2 sari kartbelhanda: fb'ye karsi 7 mac 1 galibiyet 6 beraberlik - 0 gol 0 asist - 5 sari kart - 2 kirmizi kart
belhanda: bjk'ye karsi 5 mac 2 galibiyet 1 beraberlik 2 yenilgi - 0 gol 0 asist - 2 sari kart
2 senedir mesaj veriyorsa 2 senedir top oynamiyoruz

sergen bi mok değil ama adam adım adım geriden sinsi gibi yaklaştı,çoğu kişi sallamadı bunları. adam kurnazlığıyla ve zekasıyla top oynamadan şampiyonluk potasına soktu takımı önce, sonra gazı aldılar tabi. hocanın aklının sahada olmasını bekleyemeyiz zaten sürekli bi gerilim ve kavga var. bu rezil yönetim ne takımda ne hocada ne de bizde zerre moral bırakmadı.Abi serrgen kim yapmayın etmeyin düne kadar ganyandan kafasını kaldiramiyordu Terim siçsa bokundan 5 Sergen çıkarması lazım ama bu sezon ne yapmaya çalıştığını gerçekten anlayamıyorum birilerine mesaj vermek istiyor yoksa artık emeklilik mi dusunuyor.. oyuncu tercihleri -80 dk oyuncu değiştirmemesi - garip 3-5-2 sevdası harbi çok tuhaf işleri var
Bu durumu kör gördü bizimkiler gormedi modern 6 numara taylan len devam lenSu takima artik bir 6 numara alin beceriksizler, yoksa bu gidisle orta saha ezilmeye devam edecek. Orada bir tane sert ve devamli basan oyuncu olursa stoper ikilisi de cok rahatlar. Luyindama ve Marcao’nun onunde Fernando oynadiginda defansif olarak iyiydik ama onlerinde Seri ve Taylan oynadiktan sonra iyi takimlara karsi orta sahamiz eziliyor.
Yusuf Günay Albayrak’tan daha çok sinirimi bozuyor.İnanılmaz sinsi duruyor.Ekli dosyayı görüntüle 108652 nerde bu yöneticiler !
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bunlar cep doldurucu nemalanan akbabalar istifadan sonra tribüne dahi sokmamak lazım hiçbirini , şebekeye (geçen yıl Başakşehiri şampiyon yapan şebeke ve bu yıl fenere sayısız+mesut transferini yapan şebeke) bağlı olduklarını düşünüyorum, emirleri harfiyen uyguluyor , kasıtlı takımı anadolu çöplüğüne çevirdilerYusuf Günay Albayrak’tan daha çok sinirimi bozuyor.İnanılmaz sinsi duruyor.