Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok kotu oldugumuzu dusunmuyorum illaki toparlariz 10 kisi kalmasaydik maci kazanamzdik belki ama rakipte kazanamazdi golleri bireysel hatalardan yedik rakibe fazla sans tanimadik yapacak bisey yok .Ama şu yonetim gitsin hic birseyi hakketmiyor.

Başımızda kayyum yönetimi var. Transfer işi yürüten cumbaba bizim yönetime höd dese takımı ligden çeker. Geçenlerde yazmıştım biz 1 adım geri çektirilmişiz çünkü ortada artniyet var.

Bence transferden önce takımın aklı başında bir yönetime ihtiyacı var. Ve de teknik ekibe...

Trezeguet Onyekuru gelmeli
İrfan Can gelmeli
6 numara gelmeli
Mohamed gelmeli

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Saracchi
Transfer
Feghouli İrfan
Trezeguet Mohamed Onyekuru

Uadan açıklama yokmu

taraftar yönetim oyuncu teknik heyet

bu 4 oluşumdan birinin başında patlamalı bu süreç

tanrılar kurban istiyor bize bi kelle verin

Daha fazla çöp almamak için transfere hayır
Ft'nin gazına gelip 3.4. olmak için kulübü daha fazla borca sokmayın.

Aksi halde ft geleceğimizi bir kez daha karartıp kaçacak.

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!

Bunlar transfer mransfer yapmaz... bosuna beklemeyin. Son gün son dk. Belki bi cöp getirirler

derhal şu çekler yazılsın. benim bu takımı izleyecek takatım kalmadı

download.webp

türkiye'ye daha önce bulasmamis oyuncular ve menajer transferi olmayan adamlar gelmeye basladiginda top oynariz. bu yönetimde öyle bir vizyon ibaresi yok. kadromuzu erozyona ugratip galatasarayimizi büyük takimlara karsi anadolu takimi gibi sonuclar almaya mahkum eden bu yönetimi kimse savunmasin.
yönetim bunu kasıtlı yaptı diye düşünüyorum, baksana siyasi ayak önce Başakşehiri şampiyon yaptı bu yılda fenere sayısız+ mesut transferini yaptı , emiri büyük yerden aldı bizim satışçı yönetim , başka açıklaması yok bunun derhal defolmaları lazım

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya hadi alamıyorsunuz para yok..
kardeşim satmayı da beceremiyorsunuz..

Sat falcao yu yıllığını sen öde karşı takım bonservis olarak sana versin ben mi diyeyim herşeyi..

Karşındaki adamlar 5 e gitmeyecek oyuncuyu katakulle ile 18..19 veriyorlar sen de yap arkadaş..

Adamlarin kanadi Ghezzal ve Nkoudou , orta sahasi Jozef ve Atiba , bizde kimler var ? Sampiyonluk mu bekliyorsunuz ?
Herseye ragmen evet de, takviye su an hemen olmali,bjkde de bisey yok kanka.bireysel hatalar olmasa,su 10 kisi kalan yetersiz kadroyu bile yenemiyolardi

senin 10 numaran belhanda santraforun catne ise şampiyonluk bu şartlarda çok zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt