- 18 Mayıs 2011
- 53.702
- 57.782
- 4.613
Adamlarin kanadi Ghezzal ve Nkoudou , orta sahasi Jozef ve Atiba , bizde kimler var ? Sampiyonluk mu bekliyorsunuz ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 108652 nerde bu yöneticiler !
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yönetim bunu kasıtlı yaptı diye düşünüyorum, baksana siyasi ayak önce Başakşehiri şampiyon yaptı bu yılda fenere sayısız+ mesut transferini yaptı , emiri büyük yerden aldı bizim satışçı yönetim , başka açıklaması yok bunun derhal defolmaları lazımtürkiye'ye daha önce bulasmamis oyuncular ve menajer transferi olmayan adamlar gelmeye basladiginda top oynariz. bu yönetimde öyle bir vizyon ibaresi yok. kadromuzu erozyona ugratip galatasarayimizi büyük takimlara karsi anadolu takimi gibi sonuclar almaya mahkum eden bu yönetimi kimse savunmasin.
elektrik parasını ödeyemeyen takım kaç tane transfer yapıp sergene verdi. ghezzal, de souza, aboubakar transferleri olmasa sergen ne halt yiyebilirdi.Adamlarin kanadi Ghezzal ve Nkoudou , orta sahasi Jozef ve Atiba , bizde kimler var ? Sampiyonluk mu bekliyorsunuz ?
Herseye ragmen evet de, takviye su an hemen olmali,bjkde de bisey yok kanka.bireysel hatalar olmasa,su 10 kisi kalan yetersiz kadroyu bile yenemiyolardiAdamlarin kanadi Ghezzal ve Nkoudou , orta sahasi Jozef ve Atiba , bizde kimler var ? Sampiyonluk mu bekliyorsunuz ?
Futbol ustada gsc forumun yarisida istemediJosef yerine etoboyu tercih ettik biri bedava idi diğerinde komisyon vardı galiba davillaya