Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim ne futbolcu satabiliyor ne de alabiliyor. Galatasaray başkanlığı bahane üretme yeri değildir radikal kararlar alamıyorsanız bırakın yapabilenler gelsin. Hala transfer yapabilirsek alabilirsek vs konuşuluyor. Yapacaksınız alacaksınız yapamıyorsanız gidecekseniz bu kadar basit. Hala transfer bütçemiz 1 milyon euro diyerek Galatasaray'ı aciz bir kulüp gibi gösteriyorsunuz. Başkan'ı seven biri olarak bunları söylüyorum lütfen gidin.

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

evet onune seçenek sundular Fatih hoca mitroğlu diagne seçti Adam tettehi istedi alamadılar ki malatyada gördüğüm kadarıyla 30 tane diagne yapar çok genç 10 versek her türlü satardık
Hocaya nerde beleş nerde çıkma çürük adam var getirdiler oda alın ozaman dedi.
Ne yapsın adamın günahı ne tüm suç bu çapsızları başımıza yönetim diye dikenelerde
Nasıl çıkıp konuştu listeyi söyledi istediğini istemediğini o zaman da diyecekti cagneyi istemiyorum falcao yu istemiyorum mitroglu andone bize uygun değil deseydi.
Yönetim kötü kabul çok kötü hocaya ne demeli bu belhanda olayı nedir dk65 değişiklik olayı nedir emre akbaba olayı nedir sağ bek sol bek alındı ikisi de kötü yedek kaleci aldık oda Türkiye nin en kötüsü .

Pas oyunu huyundan vazgeçsin hoca.Geçen sezon denedi Onyekuru gelene kadar doğru düzgün pozisyona giremedik.Bu sezon yine hızlı oyuncu olmadan başladı.Pas oyunu oynatmak istesek avrupada bunu daha iyi yaptırabilecek onlarca hoca bulunurdu.Biz pressle rakibi delen futbolunu özledik hocanın.İlla bunu 10 m euroluk oyuncularla yapmaya gerek yok.Hızlı atletik zeka seviyesi düşük oyuncular bile ligimizde iş yapıyor.
Ona uygun kadro lazım elmander gibi forvet lazım melo fernando gibi dmc lazım necati engin baytar gibi karakterli oyuncu lazım hızlı oyuncuda şart değil sahada mücadele eden oyuncu lazım emre kılınç belhanda feghouli diagne ile ne presi yapıcan hiç bir hoca yapamaz maalesef

Pas oyunu huyundan vazgeçsin hoca.Geçen sezon denedi Onyekuru gelene kadar doğru düzgün pozisyona giremedik.Bu sezon yine hızlı oyuncu olmadan başladı.Pas oyunu oynatmak istesek avrupada bunu daha iyi yaptırabilecek onlarca hoca bulunurdu.Biz pressle rakibi delen futbolunu özledik hocanın.İlla bunu 10 m euroluk oyuncularla yapmaya gerek yok.Hızlı atletik zeka seviyesi düşük oyuncular bile ligimizde iş yapıyor.

İyi de bizim kadro ona göre değil işte. Ardayla Belhandayla Akbabayla pres yapamazsın. Bjk takımında teknik bi tane adam var gerisi afrika uluslar kupası gibi. O yüzden de biz hep maç sonları gol yerken onlar atıyor.

Uyanın ey Galatasaraylilar kral çıplak bu belhahda ile takım 10 kişi oynuyor hoca da bunu bilerek oynatıyor yeter artık yeter ...

İyi de bizim kadro ona göre değil işte. Ardayla Belhandayla Akbabayla pres yapamazsın. Bjk takımında teknik bi tane adam var gerisi afrika uluslar kupası gibi. O yüzden de biz hep maç sonları gol yerken onlar atıyor.
Aynen öyle tek artıları ateletizim ghezal ile oguzhanı çıkar ki oğzuhan zaten yedek hepsi hayvan gibi atletikler
koşup mücadele ediyorlar her türlü gol atıyorlar bu mücadeleye hakem bile saygı duyuyor.
Umarım bjk bir iki transfer yaparda şampiyon olur şu ezikler bu sene olmasın başka birşey istemiyorum
tüm topu tüfeği saklayıp şu eziklerle berabere kalıp puan kaybettirsek yeter başka misyonumuzda kalmadı
bjk iki iyi adam almazsa şampiyon olamaz delici bir kanat iyi bir ofansif orta saha almalı

Aga ben anlamiyorumki artik iyice saykoya bagladim ulan tam bizim oyunculRa teklif gelcekken Alinin Kulagina gidiyor da sizi su kadsr vereyim istemeyin onlardan adam filan mi fiyir hic mi bi futbolcuya teklif gelmez anasini satayim yasaa

Artık ciddi ciddi vasata alıştırdı bu yönetim bizi sağ olsun hoş burada alınan sonuçlarda Fatih Terim'in de ciddi suçu var Beşiktaş ile oynadığımız son 3 lig maçında gol bile atamamış takım mesela Fatih Terim çıktığı son 3 Beşiktaş deplasmanında da kaybetmiş

Mesela Beşiktaş deplasmanına Oğulcan & Diagne & Etebo & Belhanda & Şener & Okan gibi adamlarla çıkıyoruz Mustafa Cengiz'e kalırsa kadromuz süper en iyisi

Eğer bir yönetim bu kadro şampiyonluk için yeterli diyorsa

ya şampiyonluğu satıyordur
ya futbolu bilmiyordur
ya da etrafında çok fazla ''kadronuz yeterli ne transferi'' diyen fenerli dostları vardır...

İlk ihtimal çok ağır bir itham kimsenin günahını almayalım ki Mustafa Cengiz'in gerçekten galatasaray için sağlığını bile kaybettiğini görüyoruz...

Çok büyük ihtimal son 2 ihtimal hatta sonuncusu...

Aga ben anlamiyorumki artik iyice saykoya bagladim ulan tam bizim oyunculRa teklif gelcekken Alinin Kulagina gidiyor da sizi su kadsr vereyim istemeyin onlardan adam filan mi fiyir hic mi bi futbolcuya teklif gelmez anasini satayim yasaa
Zaten çok iyi oyuncun varsa teklif gelir marcao hariç iyi oyuncumuz yokki teklif gelsin
Kendiliğinden teklif kime gelmiş? Yusuf yazıcı varsa gelir zeki çelik varsa gelir merih demiral varsa gelir
Diagne Belhanda Babel Fegholuli varsa gelmez çağırcaksın menajerleri boyayıp satacaklar gerekirse
yüzde vereceksin bak bakalım nasıl geliyor teklif Elif Elmasa Tosiçe Atınç Nukana ozan tufana nasıl teklif geliyor
kendiliğinden mi geliyor?? Yönetim beceriksiz kimseyi satamazlar
Adamın cavandanın satışını trt sporda anlatışı var hiç unutmam rezil herifler bunlardan ne bekliyorsunuz

Eğer bir yönetim bu kadro şampiyonluk için yeterli diyorsa

ya şampiyonluğu satıyordur
ya futbolu bilmiyordur
ya da etrafında çok fazla ''kadronuz yeterli ne transferi'' diyen fenerli dostları vardır...

İlk ihtimal çok ağır bir itham kimsenin günahını almayalım ki Mustafa Cengiz'in gerçekten galatasaray için sağlığını bile kaybettiğini görüyoruz...

Çok büyük ihtimal son 2 ihtimal hatta sonuncusu...
Günah falan değil.Bunların hepsi zeki işini bilen adamlar.Hadi diyelim yazın transferi yapmadın bu olay da normal değil.Yazın transfer yapmamışsın devre arası transferleri ilk haftadan getireceğin yerde transfer yapmazsak olur mu diyen adamlardan hayır falan gelmez..

Yalnız bu kadar iyi defans yapmışken onyekurunun 11'de olduğunu varsaydım,tek başına maçı alabilirmiş. Ulan apo hızlı bir kanat bile yok. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt