Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
Ts bile adam alıyor 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Dorukun karilara bak gevse birazÖyle gözüküyor. Maç kazanınca düzelir.![]()
Üstad şimdi duş aldım.Dorukun karilara bak gevse biraz

Abi teklif gelecek olsa bile sen Alanyada 300bin euroya oynayan adama cimbom çocuğu diye 2M€ verirsen, teklif etmeye cesaret edemez başka takımlar. Etse bike oyuncu gitmez daha az paraya başka bir yere. Marcao neden gündemde çünkü hem adam ucuza oynadığı için kendini geliştirmek için yırtınıyor, hem de başka takımların da oyuncuyu alabilme olasılığı var. Bu Belhandayı Falcaoyu Faghoyuliyi bu maaşla kim alır?
20 milyon lira sözden büyüktür.Peki hoca ya transfer yapamasak denilince neden istifa etmemis? Etse kuyusunu kaziyanlarida yaninda götürürmüs , bu galatasaraylilara verdi sözden bin kat daha degerli olurdu
ben de öyle sanıyordum bugüne kadarTinercilerin kadro bizimkinden ustun degil kesinlikle. Teknik adam huneri var tinercilerde. Kabullenmek lazim.
takım dolduŞu cimbomun çocuğu Akbaba lafına deliriyorum.Akbaba cimbomun çocuğu da diğerleri argoda para karşılığı ilişkiye giren kadınlara takılan lakap çocuğu mu.Bir oyuncuya cimbomun çocuğu ünvanını takmak diğer tüm oyunculara hakarettir.
Bu transfer dönemiyle en vasat Galatasaray yönetimi
1. Mustafa Cengiz
2.Duygun Yarsuvat
3. Dursun Özbek
4. Adnan Polat
5. Özhan Canaydın
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abdurrahim son gunu bekliyor. Kalan artiklari inceleyecekTs bile adam alıyor![]()
Üstad sanırım bu defa transfer yapmayacaklar.Abdurrahim son gunu bekliyor. Kalan artiklari inceleyecek
Yani yaklaşık olarak son 20 yıl. Hakikaten Faruk Süren'den beri adam gibi iş bitiren, cevval, takımı bir üst noktaya taşıyabiken bir başkan gelmedi.
O da takımın tarihindeki en üst düzey başarıyı nakde çeviremeyerek bu süreci başlatan adamdır bir anlamda aslında.
Şu da iyiydi diyeceğim bir kulüp başkanı tanımadım kaç yıllık taraftarlığım boyunca.
Ya yapmazsak demisler mi ciddi ciddi? Hoca bunu dedi mi?