Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alp Yalman,Faruk süren muazzamdı

Ünal Aysal biraz onlara yaklaştı hoca ile atışmasalar şu an çok farklı seviyedeydik ama lanet olsun illa bir şeyler çıkıyor başımıza..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ünal Aysalın dönemi Fatih hocanın nane yemesiydi , Ünal Aysal geldiği gün demişti ben futboldan gram anlamam , anlayanlara bırakırım diye, hoca nane yemeseydi çok farklı durumlarda olabilirdik

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ünal Aysalın dönemi Fatih hocanın nane yemesiydi , Ünal Aysal geldiği gün demişti ben futboldan gram anlamam , anlayanlara bırakırım diye, hoca nane yemeseydi çok farklı durumlarda olabilirdik

Yaptığı transferleri geçtim, zihniyeti bile çok farklıydı

Shaqiri,Podolski,Forlan,Reyes..

gibi adamları kapa bildirdi son saniye pürüz çıktı en büyük şanssızlığı bu ve hoca ile atışmalarıydı

Fatih Terim gidince ortalık yiyicilere kaldı Aysal ın da başını yediler

Koskoca Galatasaray kimlerin eline kaldı, böyle yetersiz, kabiliyetsiz yönetimle bir yere varamayacağımız artık camianın önderlerinin görmesi ve müdahale etmesi lazım

:) Bu isin maasla falan cok alakali degil bence. Guiliano Fenerden 3 milyon para aliyordu + 10 milyona caktilar.

Vedat Muriqi 2 milyonun ustunde aliyordur 17 ye caktilar

Jailson gibi bir copu 5 milyona Cine caktilar

Performans diyeceksiniz simdi lakin Fener bu futbolculari caktiginda ortasiralar icin oynadi.

Sen de haklısın.
Ama şu an takımda Milyon euro üzeri alanların hepsi yatışta. Buna gıcık olıyorum.
Kendilerini geliştirmedikleri gibi hepsi öyle bir geri gidiyor ki kimse bunlara dönüp bakmıyor.
Yemnederim bu sığırların yanında neredeyse bedavaya oynayan Adem ilk 11 olsa takımın değişilmezi olurdu mesela.
Neyse ya konuştukça moralim bozuluyor.

Yaptığı transferleri geçtim, zihniyeti bile çok farklıydı

Shaqiri,Podolski,Forlan,Reyes..

gibi adamları kapa bildirdi son saniye pürüz çıktı en büyük şanssızlığı bu ve hoca ile atışmalarıydı

Fatih Terim gidince ortalık yiyicilere kaldı Aysal ın da başını yediler

aynen öyle oldu , en büyük şanssızlıklarindan biride sürekli dile getirdiği yabancı sınırlamasıydi , , o dönemler maalesef emir yine büyük yerden geldi yoksa Bayern gibi domine edecektik ligi onlarda biliyordu

yok mu birkac is adami gitsinler anlassinlar bi topcuyla trye getirsinler
sn cengize sadece imza atmak kalsin
is adamları bunlara para verse yine transfer yapamazlar

Onyekuru
Irfan
Mostafa Mohammed
Aytac
(Bonus Visca)

Başımıza ne geleceğini bildiğim için izlemedim maçı kendimi üzmemek için.Tek pişmanlığım keşke transferler gelseydi de öyle oynayabilseydik.Umarım transferler gelir de toparlarız ama çok çok zor.Keşke böylesine zor bir maça transfelerle çıkabilseydik

aynen öyle oldu , en büyük şanssızlıklarindan biride sürekli dile getirdiği yabancı sınırlamasıydi , , o dönemler maalesef emir yine büyük yerden geldi yoksa Bayern gibi domine edecektik ligi onlarda biliyordu

Evet kesinlikle hatta çok net hatırlıyorum sneijderi aldığı dönem hoca kakayı Aysal sneijderi istiyordu o da mecbur birini almak zorunda kaldık diye yabancı sınırından şikayet etmişti..

Aksi takdirde ikisini de alacaktı muhtemelen

Irfan Can takim oyununa katki saglar ama bizi sampiyon yapmaz. Orada Feghouli oynar, Belhanda, Arda, Kilinc, orada bir sorunumuz yok. Irfan Can ile ugrasacaginiza gidin diger eksikleri giderin. Onyekuru bizi sampiyon yapar, iyi bir forvet bizi sampiyon yapar. 6 numara da sart.

Irfan Can takim oyununa katki saglar ama bizi sampiyon yapmaz. Orada Feghouli oynar, Belhanda, Arda, Kilinc, orada bir sorunumuz yok. Irfan Can ile ugrasacaginiza diger eksikleri giderin. Onyekuru bizi sampiyon yapar, iyi bir forvet bizi sampiyon yapar. 6 numara da sart.

Onyekuru
Mostafa Mohammed
Seri (Aytac)
+ Bonus Irfan (gelirse)

Bunlar gelirse birseye benzer takim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt