- 6 Eylül 2014
- 94.576
- 65.268
- 4.608
Valla bana kalirsa yapmasalar daha mi iyi olur diye dusunmuyor degilim. Sacma salak adamlar alacaklar simdi bu stresle seneyede baglanacagizÜstad sanırım bu defa transfer yapmayacaklar.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla bana kalirsa yapmasalar daha mi iyi olur diye dusunmuyor degilim. Sacma salak adamlar alacaklar simdi bu stresle seneyede baglanacagizÜstad sanırım bu defa transfer yapmayacaklar.![]()
Ünal Aysalın dönemi Fatih hocanın nane yemesiydi , Ünal Aysal geldiği gün demişti ben futboldan gram anlamam , anlayanlara bırakırım diye, hoca nane yemeseydi çok farklı durumlarda olabilirdikAlp Yalman,Faruk süren muazzamdı
Ünal Aysal biraz onlara yaklaştı hoca ile atışmasalar şu an çok farklı seviyedeydik ama lanet olsun illa bir şeyler çıkıyor başımıza..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sadece onyekuru gelsin,en azından ne yapacağını biliyoruz. Başka transfer istemiyorum.Valla bana kalirsa yapmasalar daha mi iyi olur diye dusunmuyor degilim. Sacma salak adamlar alacaklar simdi bu stresle seneyede baglanacagiz
Ünal Aysalın dönemi Fatih hocanın nane yemesiydi , Ünal Aysal geldiği gün demişti ben futboldan gram anlamam , anlayanlara bırakırım diye, hoca nane yemeseydi çok farklı durumlarda olabilirdik
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu isin maasla falan cok alakali degil bence. Guiliano Fenerden 3 milyon para aliyordu + 10 milyona caktilar.
Vedat Muriqi 2 milyonun ustunde aliyordur 17 ye caktilar
Jailson gibi bir copu 5 milyona Cine caktilar
Performans diyeceksiniz simdi lakin Fener bu futbolculari caktiginda ortasiralar icin oynadi.
Yok abi Allah bizim belamizi vermis. Bu yönetim cidden terime sormus transfer yapamazsak bis olur mu diye. Mayisa az kaldi cok az kaldiPapu Gómez - Spielerprofil 20/21 | Transfermarkt
ligin içinden gecer
Gizli forvet olarak cimbombomun çocuğu oynayacak.Forvetsiz bu takım ne yapacak iki hafta daha
aynen öyle oldu , en büyük şanssızlıklarindan biride sürekli dile getirdiği yabancı sınırlamasıydi , , o dönemler maalesef emir yine büyük yerden geldi yoksa Bayern gibi domine edecektik ligi onlarda biliyorduYaptığı transferleri geçtim, zihniyeti bile çok farklıydı
Shaqiri,Podolski,Forlan,Reyes..
gibi adamları kapa bildirdi son saniye pürüz çıktı en büyük şanssızlığı bu ve hoca ile atışmalarıydı
Fatih Terim gidince ortalık yiyicilere kaldı Aysal ın da başını yediler
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
he bide o var şimdi doğru , birinci sınıf forvetimiz Oğulcan coşacaktırForvetsiz bu takım ne yapacak iki hafta daha
he bide o var şimdi doğru , birinci sınıf forvetimiz Oğulcan coşacaktır
aynen öyle oldu , en büyük şanssızlıklarindan biride sürekli dile getirdiği yabancı sınırlamasıydi , , o dönemler maalesef emir yine büyük yerden geldi yoksa Bayern gibi domine edecektik ligi onlarda biliyordu
Babel oynayacak. Diagne kayip degil defolsa gitse keske. Sanki bir halta yariyor. Zarari bile varhe bide o var şimdi doğru , birinci sınıf forvetimiz Oğulcan coşacaktır
Irfan Can takim oyununa katki saglar ama bizi sampiyon yapmaz. Orada Feghouli oynar, Belhanda, Arda, Kilinc, orada bir sorunumuz yok. Irfan Can ile ugrasacaginiza diger eksikleri giderin. Onyekuru bizi sampiyon yapar, iyi bir forvet bizi sampiyon yapar. 6 numara da sart.