Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan futbol dısında takip edecek branşta yok covid yuzunden ligler tatil edilseydı keske

Hiç mi ses olmaz bu nasıl planlama be kardeşim, Ağustos’ta da onyekuru adı geçiyordu hala aynı noktadayız.Üstelik adam top oynamamışken.Gerçekten sabrımızı mı sınıyorlar anlamıyorum ki , bitti kardeşim 8-10 gün kaldı daha kaç puan kaybedelim alın şu eksikleri.
Biri transfer dönemi başlayınca kaybolur, diğeri yok herkese güveniyorum vs der bu ne saçmalık.Ya ismi cismi önemli değil takıma katkı sağlasın yeter kafasında olan , isimlere değilde armaya aşık olan taraftara bu yapılamaz kaç transfer dönemidir bu böyle.Yazık gerçekten

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yönetim şunu anlamıyor
Taraftar sizden yıldız oyuncu istemiyor
Eksik bölgelere oyuncu istiyor
Tutturdular para yok para yok
1 milyona bu forum bile 10 tane adam bulur
İşinizi yapmıyorsunuz istifa edin gidin !

Ne hocanin motivasyonu kaldi ne de taraftarin. İrfan falan hikaye. Bize 4 tane İrfan gibi farkli mevkilerde de adam lazim. Benim penceremden bu sene bitti.

Ama Cengiz ve sukerasinin yanina kar kalmaz hainlikleri

Bu adam sizin kadar akıllı değilmiş demek ki @Albayrak @Gunay
Bunlara da çok laf ettik , hala da ediyorum ama hiç değilse çalıştıkları hocalara hiç bu denli bir düşmanlık sergilemediler. Kamera karşısına çıkıp sorumluluğu paylaştılar.

C4fByCaW8AoT5vn.webp

Yönetimin transfer yapmak gibi bir neyeti kesinlikle yok.

ultraslanın ya transfer ya istifa diye çıkışını Mustafa Cengiz Ua yı satın alarak ve saçma sapan bir toplantı ile yangını bitirdi.

Herhangi bir platformda yönetime baskı yapılmıyor toplantıdan beri.

Başkan ve yönetimi amacına ulaştı. Geçmiş olsun...

kulüpte kavga büyüyecek belli

hocaya yakın troller alana çıkmış muhtemelen yönetimin yeni hamlesi ile ua da karşı hamle yapabilir

twitterdan başlar tribünlere yansır taraftar gelse

galatasaray kimsenin umrunda değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt