Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi özbek kadar bile olamadilar Fernandoyu feghouliyi o getirmisti, tam kadroyu kurdu digerleri faydalandi.
Bu kadroyala 2 sene sampiyon olundu simdi yolun sonuna gelince yine itstifalar yakindir. Sonra Hersey silbastan yeni yönetim gelir biraz kadroyu düzeltir, sonra ilk kötü gidisatta yine hazir kadroya cökerler.böyle göz boyamalarla günü kurtarirsin ama Gram ilerleme olmaz.

Ozbek Fernando ile Feghouliyi yolda gorse tanımaz. O kadroyu Cenk Ergun kurdu.

Maalesef kadromuz her sene kalite olarak geriye gidiyor bu durumu nasıl düzelteceğiz bilmiyorum.
Kılınç, oğulcan, linnes, sarrachi, taşdemir, taylan(ne kadar iyi niyetli olsa da),Arda(bence takımda hep olmalı ama 11 her maç olmuyor) günlük performanslar ile arada ön plana çıksa da Galatasaray 11 seviyesinde oyuncular değil ancak rotasyon olabilir.
Belhanda, feghouli, diagne, babel için rotasyon da diyemiyorum yıllık 3 4m alan rotasyon olmaz.
Çok çok radikal bir kadro yenilenmesi şart ama nasıl bilmiyoruz sonumuz hayır olsun.

iki transfer yaparlar tavus kuşu gibi ortalıkta gezerler mağlubiyette hiçbiri yok

hükümet tarafından ozil sonrası göksele visca ile irfana da gs için kolaylık gösterin tarzında bir rica gelmezse bunlar transfer falan yapamaz

Ozbek Fernando ile Feghouliyi yolda gorse tanımaz. O kadroyu Cenk Ergun kurdu.

negredo değil gomis
diarra vainquer değil fernando
imbula değil ndiaye

diyerek nokta atan

sneijder bitmiş, de jong çuval, brumadan cacık olmaz diye teşhis koyan

galatasarayda son yıllarda kafası basan tek futbol aklını da unutmayalım

Agalar; FFP, paranın olmayışı vallahi bahane. Nevzat bile teşvikçilerin her şeye rağmen yaptığı transfer hamlelerini yazmış işte. Bunlar kendi menfaatleri gereği bu seneyi peşkeş çektiler. Papağan gibi sürekli aynı şeyleri tekrarladığımın, kendimce komplo teorisi yarattığımın bilincindeyim ama sezon başından beri yapılmayan hamlelerin hainlikten başka açıklaması olamaz yahu. Bu seviye cidden yoklukla, beceriksizlikle izah edilemez.

Son düzenleme:
Yurtdisindan gelen topcu 1 hafta karantinaya giriyormus
Acil bitmeli dıransferler

Bulamiyorsun alamıyorsun bos is. Irfan gibi oyuncu yok mu dunyada? 13m euroya santrafor bulamadik ya. Komple butun ekip kovulmali kim varsa transferle alakali yorum yapan cayci bile kovulmali

hocam sapla samanı karıştırmamak lazım. scoutun görevi belli. ben bunları buldum der olayı biter. yüzlerce oyuncu vardır içinde
bundan sonrası yönetim ve hocaya kalmıştır. ister scoutu dinler ister menajerlerin kucağında dans ederler

1610920292166.webp

yönetim geldiğinden beri her yıl kadro merdiven iner gibi aşağı gidiyor ve dibi gördü , önce yönetim işini bı yapsın hocayı eleştiririz tabiki neden olmasın

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zaten adam akıllı diyorum genellikle “Git torun sev” “Taktik bilen hoca” gibi sığ yorumlarda bulunuyolar eleştirmek yerine.Bide değişiklik konusu var da adamın elinde daha 11 oyuncusu yok hangi adamı hamle oYuncusu olarak soksun oyuna Emre akbabayı gördük mesela.

Gerektiğinde eleştiri de yapılabilir ama dediğin gibi doğru zamanda ve altı doldurularak ergence söylemlerle değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt