Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Agalar; FFP, paranın olmayışı vallahi bahane. Nevzat bile teşvikçilerin her şeye rağmen yaptığı transfer hamlelerini yazmış işte. Bunlar kendi menfaatleri gereği bu seneyi peşkeş çektiler. Papağan gibi sürekli aynı şeyleri tekrarladığımın, kendimce komplo teorisi yarattığımın bilincindeyim ama sezon başında yapılmayan hamlelerin hainlikten başka açıklaması olamaz yahu. Bu seviye cidden yoklukla, beceriksizlikle izah edilemez.
komplo teorisi yaratmıyorsun dostum , aynen dediğin gibi , bunun başka açıklaması yok , fbye yatırım yapan siyaset tarafından yemlenmişler , artık belediye ziyaretleri bile yapmıyorlar , sırtları pek

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Luyindama+Diagne satilsin transfer sova baslayalim sonra
artik biktik ya valla biktik bi degisiklik olsun

İrfan ve Onyekuru çok önemli, Luyindama, Marcao, Taylan, İrfan, Onyekuru, Kerem, Emre Kılınç, Emre Taşdemir, Saracchi 25 yaş ortalamali, satıp da para kazandırabilmek bir omurga demek.

Bu arada Belhanda, Feghouli, Akbaba ve Diagne'yi de 2-3-5 neyse paraya cevirip, bir daha asla bu tip sözleşmeler yapmamamız lazım. Şener gibi, Falcao gibi yüklerden kurtulmalı, takımda en fazla 2 ya da 3 adet tecrübeli oyuncu olmalı. Muslera, Visca vs vs.

Henüz biten bir şey yok, iyi bir yönetim ile, Fatih hoca ile geleceğin Galatasaray'i kurulabilir.

Artık şampiyonumuz büyük ihtimalle direkt CL'ye de gidemeyecek, ki herhangi bir Türk takımının elit bir Avrupa takımını eleyip CL'ye gitme şansı çok az artık.

Doğru yapılanma eninde sonunda başarı getirecektir.

Bugün bikez daha Ünal başkanımın değerini anladım bu kulübe bu adam gibi iş bitiren yöneticiler lazım ama ne yazık ki Ünal başkanım kulübü batıran bir başkan olarak lanse ediliyor

IMG_8653.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hocanin istedigi baska topcular da vardir herhalde

gecen basina acikladigi futbolcular icin kulüpler en az 5 milyon istiyorlar

Orta sahada top kazanma süresini azaltan bir adamın önemini bir kez daha görmüş olduk ben dmc olmazsa olmaz değil diyordum ama bu maçtan sonra özellikle büyük maçlardakı önemi netleşti.Kesinlikle dirençli,sert ,top kapan bir orta saha şart bize iki iç oyuncusunun arkasına.Bence hoca yusufu bundan dolayı istiyor.

Bu yonetimin basimiza actigi en buyuk dertlerden biride oyuncu ayartan kulup imaji. Evet abi ayatiyoruz. Butun Anadolu kulupleri cephe aldi bu yuzden. Monaco' nun Onyekuru transferinde ki yokus yapmasi da bundan.

Oyuncu ile anlas. Cebinde paran olmasin. Oyuncuya de ki git kulubune baski yap. Transfer gorusmelerimiz bundan ibaret. Onyekuru, Falcao, Akbaba, İrfan, Trezeguet transferlerinde hep boyle yapmaya calistik. Kardesim once kulubu ile anlas.Bu kadar mi cahilsiniz. Adam vermezse boyle g.t gibi kalirsin ortada. Herkes de sana cephe alir.

Mesela Onyekuru icin Monaco 6 milyon opsiyon istiyor degil mi? Ben eminin Fener, Bjk, yada basak gitse 5 milyon opsiyona alirlar. Cunku Monaco zengin. Onyekuruya ihtiyaci yok. Ama sen gidip el altindan transfer yapmaya calisirsan itin bi tatafina sokarlar seni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt