- 1 Ağustos 2009
- 47.218
- 49.545
- 4.878
Şu açıklamaları özledim ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu açıklamaları özledim ya
Haydaaaaa
Aynen devam etsinlerBu yonetimin basimiza actigi en buyuk dertlerden biride oyuncu ayartan kulup imaji. Evet abi ayatiyoruz. Butun Anadolu kulupleri cephe aldi bu yuzden. Monaco' nun Onyekuru transferinde ki yokus yapmasi da bundan.
Oyuncu ile anlas. Cebinde paran olmasin. Oyuncuya de ki git kulubune baski yap. Transfer gorusmelerimiz bundan ibaret. Onyekuru, Falcao, Akbaba, İrfan, Trezeguet transferlerinde hep boyle yapmaya calistik. Kardesim once kulubu ile anlas.Bu kadar mi cahilsiniz. Adam vermezse boyle g.t gibi kalirsin ortada. Herkes de sana cephe alir.
Mesela Onyekuru icin Monaco 6 milyon opsiyon istiyor degil mi? Ben eminin Fener, Bjk, yada basak gitse 5 milyon opsiyona alirlar. Cunku Monaco zengin. Onyekuruya ihtiyaci yok. Ama sen gidip el altindan transfer yapmaya calisirsan itin bi tatafina sokarlar seni.

Elde sensin, dilde sen, gönüldesin, baştasın, Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaştasın
![]()
aponun deha stratejileri bunlar hepBu yonetimin basimiza actigi en buyuk dertlerden biride oyuncu ayartan kulup imaji. Evet abi ayatiyoruz. Butun Anadolu kulupleri cephe aldi bu yuzden. Monaco' nun Onyekuru transferinde ki yokus yapmasi da bundan.
Oyuncu ile anlas. Cebinde paran olmasin. Oyuncuya de ki git kulubune baski yap. Transfer gorusmelerimiz bundan ibaret. Onyekuru, Falcao, Akbaba, İrfan, Trezeguet transferlerinde hep boyle yapmaya calistik. Kardesim once kulubu ile anlas.Bu kadar mi cahilsiniz. Adam vermezse boyle g.t gibi kalirsin ortada. Herkes de sana cephe alir.
Mesela Onyekuru icin Monaco 6 milyon opsiyon istiyor degil mi? Ben eminin Fener, Bjk, yada basak gitse 5 milyon opsiyona alirlar. Cunku Monaco zengin. Onyekuruya ihtiyaci yok. Ama sen gidip el altindan transfer yapmaya calisirsan itin bi tatafina sokarlar seni.
Adam deger biciyor. Paran yoksa alamazsin. Sen Marcao'yu 13 e Romaya satmadin. Adam gelip Marcao'yu mu ayartti. Alternatifi olan Kumbulla'yi aldi.Aynen devam etsinlerOnce kulubuyle anlastigimizda 13 milyon veriyorlar
Adam deger biciyor. Paran yoksa alamazsin. Sen Marcao'yu 13 e Romaya satmadin. Adam gelip Marcao'yu mu ayartti. Alternatifi olan Kumbulla'yi aldi.Aynen devam etsinlerOnce kulubuyle anlastigimizda 13 milyon veriyorlar
Elde sensin, dilde sen, gönüldesin, baştasın, Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaştasın
![]()
enaz 10 oyuncu diyorum oda en azsezon bitiminde pek çok oyuncumuzla yollar ayrılmalıdır diyen kaç kişiyiz
Babel jimmy, Taşdemir, ozorn, Yunus gibi oyuncuları beleşe kiralayıp maaşlarını biz verdikMustafa Cengiz yonetimi Ozan Kabak haric kac tane oyuncu sattilar? Badou’ya zaten Dursun varken teklif gelmisti onu saymayalim.

Ben Cengiz yönetiminin alıp da iyi paraya sattığı bi oyuncu hatırlamıyorum Ozan altyapıdan çıktı çünkü.Mustafa Cengiz yonetimi Ozan Kabak haric kac tane oyuncu sattilar? Badou’ya zaten Dursun varken teklif gelmisti onu saymayalim.