Can Guzelırmak
Kırmızı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 1.313
- 945
- 658
Hem başarılı hem efendi yakışır camiamıza gönlümüze keşke hemen olsa başlasa Aslan parçası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne oluyor ki yani biride cikip ben takimimda oynayacagim dese sonra cer cope kaliyoz o saatten sonra alana da hakkim haram olsun valla.Baska türlü alamazsin iste. Keske bu sene sonu gelse ama adam prime döneminde. Juve + manutd istiyor
Keske olsa ama o nu deneyip ardindan gelse de sevinirim. Tabi adam akilli maasane oluyor ki yani biride cikip ben takimimda oynayacagim dese sonra cer cope kaliyoz o saatten sonra alana da hakkim haram olsun valla.
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sezon başında çoğunluk Çalhanoğlu'na burun kıvırıyordu yahu, noldu böyle? 
hocanın istedigi oyuncuları alabilseydik şuan kanatlar onyekuru hegue santrafor haland ortasaha moder irfancan. muazamm bi takım olmuştuHocanın istediği 4 adam gelse bambaşka bir takım olacağız da işte
Bugün basın toplantısını dinledim kanka. Adam en az 1 tane daş gibi ortasaha istiyor geriye kalanı hücum elemanlarıyla değiştirmek istiyor.Lan cengo adamij istedigi 4 oyuncu var. Al şunları da yolumuza bakalım
bu yonetime birileri gelip alin bizim oyuncuyu diyecekler. sonra gelip sizden sunu aliyoruz diyecekler ancak boyle al sat yapabiliyoruzhocanın istedigi oyuncuları alabilseydik şuan kanatlar onyekuru hegue santrafor haland ortasaha moder irfancan. muazamm bi takım olmuştu
Fatih hocaya kalsa muslera, stoperler ve taylan dışında hepsini değiştirir. gerçi luyindama'yı da sattırır, onun gibi sağ stoper bulmak kolay. Marcao sol ayaklı oyun kurabilen stoper, ona hayran. Takım leş atıyor, saçma sapan oyuncular 11de forma giyiyor. Şener linnes etebo babel feghouli oğulcan bitmiş arda saraççi falanBugün basın toplantısını dinledim kanka. Adam en az 1 tane daş gibi ortasaha istiyor geriye kalanı hücum elemanlarıyla değiştirmek istiyor.
Ne forvetten ne de kanatlardan gram memnun değil.
Tek toplantı da söyledikleri ve istediği bir adam çelişiyor: Visca. Bu adam gelirse öttürür 1-2 yıl daha ama uzun yıllar kalacak Galatasaray dedi, bu adama 5 den fazla vermenin hiç mantıklı açıklaması yok.
monakospor kardeş klup ilan ettik dedi adamlar küfür etti bize diye yorumladı heraldefalcao malı için bizi 1.5 ay uğraştıran klüple yine pazarlıkmı yapıyorlar.
Omer Farukkkkk bize geliyomus sezon sonu
Fatih hoca belhandayı neden göndermek istemediği belli gönderse yönetim yerine adam almayacak