Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baska türlü alamazsin iste. Keske bu sene sonu gelse ama adam prime döneminde. Juve + manutd istiyor
ne oluyor ki yani biride cikip ben takimimda oynayacagim dese sonra cer cope kaliyoz o saatten sonra alana da hakkim haram olsun valla.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne oluyor ki yani biride cikip ben takimimda oynayacagim dese sonra cer cope kaliyoz o saatten sonra alana da hakkim haram olsun valla.

Keske olsa ama o nu deneyip ardindan gelse de sevinirim. Tabi adam akilli maasa

:asd: Sezon başında çoğunluk Çalhanoğlu'na burun kıvırıyordu yahu, noldu böyle? :asd:

Lan cengo adamij istedigi 4 oyuncu var. Al şunları da yolumuza bakalım
Bugün basın toplantısını dinledim kanka. Adam en az 1 tane daş gibi ortasaha istiyor geriye kalanı hücum elemanlarıyla değiştirmek istiyor.
Ne forvetten ne de kanatlardan gram memnun değil.
Tek toplantı da söyledikleri ve istediği bir adam çelişiyor: Visca. Bu adam gelirse öttürür 1-2 yıl daha ama uzun yıllar kalacak Galatasaray dedi, bu adama 5 den fazla vermenin hiç mantıklı açıklaması yok.

hocanın istedigi oyuncuları alabilseydik şuan kanatlar onyekuru hegue santrafor haland ortasaha moder irfancan. muazamm bi takım olmuştu
bu yonetime birileri gelip alin bizim oyuncuyu diyecekler. sonra gelip sizden sunu aliyoruz diyecekler ancak boyle al sat yapabiliyoruz

Bugün basın toplantısını dinledim kanka. Adam en az 1 tane daş gibi ortasaha istiyor geriye kalanı hücum elemanlarıyla değiştirmek istiyor.
Ne forvetten ne de kanatlardan gram memnun değil.
Tek toplantı da söyledikleri ve istediği bir adam çelişiyor: Visca. Bu adam gelirse öttürür 1-2 yıl daha ama uzun yıllar kalacak Galatasaray dedi, bu adama 5 den fazla vermenin hiç mantıklı açıklaması yok.
Fatih hocaya kalsa muslera, stoperler ve taylan dışında hepsini değiştirir. gerçi luyindama'yı da sattırır, onun gibi sağ stoper bulmak kolay. Marcao sol ayaklı oyun kurabilen stoper, ona hayran. Takım leş atıyor, saçma sapan oyuncular 11de forma giyiyor. Şener linnes etebo babel feghouli oğulcan bitmiş arda saraççi falan

falcao malı için bizi 1.5 ay uğraştıran klüple yine pazarlıkmı yapıyorlar.

okan hoca arda hakkındada benzer açıklamalar yapmış zamanında irfancan olayındaki gibi

41faNCBRgWL._AC_SY355_.webp
.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt