Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhancan Terzi denen adam 'yönetim hocayı gönderecek' diyenlerin başında gelen kolpacılarbaşı değil mi
Daha geçen şahit olduk yalanına

Seri onyekuru yapip transferi kapatacaktik
Sirf irfan icin tüm transfer dönemini yine bosa gecirdiler

imkansız hocam rubinde iyi işler yapmış o velet

biz eğer oynatacaksak öFB'yi alalım kâfi çapımız o kadar.
Hocam hiç bilmiyorum izlemedim bugüne kadar. Sadece videolarına baktım baya iyi. Gözünü bu gibi oyuncular için karartacaksın işte. Borçsa borç. İrfan Can bu eleman kaliteli bir forvet. Şu Mısır’lı elemanı beğendim ama beyefendi bize gelmek istemiyormuş. Çöl kertenkelesi.(Irkçılık babında değil he benzetme.) Bu oyuncu gibi biri daha var aslında. Stevanoviç ama onuda elden kaçırdık City transfer olmak üzereymiş. Tabi sonra aklıma bizim çapsız yönetim geliyor. Biz kimseyi alamayız kısaca.

Felipenin gidişini hatırlayan renkdaşlar aydınlatsınlar bir zahmet bende unutmuş olabilir

Valla benim hatırladığım topla çok oynuyor ve hiç mücadele etmiyor diye gönderilmişti.Rakibi kovalamayan ayağına top bekleyen adamdan hayır gelmez kafası vardı sanki o dönem.
Yanlış hatırlıyor olabilirim, düzeltilirse sevinirim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Elimizde 1m euro var irfanımı almaya çalışıyoruz biz şimdi :)

Sınır yok , sadece irfan mı var denmiş de irfana yakın özellikteki topçu en az 20 kağıt.Üstüne bir de getireceğin yabancının alışma süresi , aidet duygusu , takıma uyum sağlaması filan da var.İrfanı yarın getirip 11e yazsan sırıtmadan oynar.Türk olup , yetenekli olmanın büyük avantajı var çünkü cidden Fatih hocanın da sana çok büyük katkısı oluyor.İrfan şuan cidden muazzam durumda ve bence hocayla Top class seviyeye gelir Selçuk ve Burak gibi

Sınır yok , sadece irfan mı var denmiş de irfana yakın özellikteki topçu en az 20 kağıt.Üstüne bir de getireceğin yabancının alışma süresi , aidet duygusu , takıma uyum sağlaması filan da var.İrfanı yarın getirip 11e yazsan sırıtmadan oynar.Türk olup , yetenekli olmanın büyük avantajı var çünkü cidden Fatih hocanın da sana çok büyük katkısı oluyor.İrfan şuan cidden muazzam durumda ve bence hocayla Top class seviyeye gelir Selçuk ve Burak gibi
Üstad irfan ile ilgili senin kulağına bir bilgi geldi mi ?

47 transfer yaptık diyor da hepsi kıytırık oyuncular. Aklımızda kalan hangi iyi transfer var doğru düzgün bir Marcao ve Luyindama var. Onun dışında alınan 45 oyuncudan Dursun Özbek zamanında alınan bir Gomis kadar fayda alamadık. Dursun Özbek'e kızıyorsunuz ama adamlar en azından transfer yapmıştı. Onun zamanında alınan Maicon, Fernando, Ndiaye, Mariano, Garry Rodrigues ve Gomis ile şampiyon olduk. Çoğunu da iyi paralara sattık. Ondan önce Ünal Aysal zamanında Ujfalusi, Melo, Drogba, Sneijder, Alex Telles falan alındı. Bu Mustafa Cengiz yönetimi 47 oyuncu aldık diyor ama bu 47 oyuncudan kaç tanesini satabildik. Bu yönetim zamanında yaptığımız tek satış altyapıdan çıkan Ozan Kabak o da çerez parasına gitti oradan gelen tüm parayı Diagne'ye gömdüler. Bu yönetimin yaptığı tek önemli iş FİFA ile 3 yıllık anlaşma yapmaları ve ceza almamızın önüne geçmeleri. Onun dışında oyuncu alış/satışında berbatlar.

Sadece ön tarafta değil, beklerde de sürekli problem yaşıyoruz. Sağ tarafta Omar'ın durumu zaten az çok belli dönemeyecek gibi en azından bu sezon. Linnes desen yıllardır üzerine koymak yerine sürekli geriye gidiyor. Şener'i konuşmaya gerek yok, yatmaya gelmiş.

Sol tarafta ise Saracchi maalesef bizim aradığımız sertlikte ve bize uygun defansif anlamda katkısı olmadığı gibi, dengesiz bir oyuncu. Emre Taşdemir 25 yaşında olmasına rağmen müzmin sakat. 1 maç oynuyor, 5 maç sakat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt