Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.878
- 109.724
- 4.878
5 yıl sonra bir daha ağlarsın.
He
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 yıl sonra bir daha ağlarsın.
Gelse, primini bizde yapsa 3 yil sonra 50+ ya bi yere caksak futbol tarihinin en karli isini yapmis oluruzbi kontrat sonra gelecek. Keske bu yaz olsa primeinda .. ama maalesef
imkansız hocam rubinde iyi işler yapmış o veletBurhan Can Terzi’ye göre Khvicha Kvaratskhelia diye birini istiyormuşuz. Enteresan ismi var ama videolarına baktım eleman tam bir wonderkid.
Hocam hiç bilmiyorum izlemedim bugüne kadar. Sadece videolarına baktım baya iyi. Gözünü bu gibi oyuncular için karartacaksın işte. Borçsa borç. İrfan Can bu eleman kaliteli bir forvet. Şu Mısır’lı elemanı beğendim ama beyefendi bize gelmek istemiyormuş. Çöl kertenkelesi.(Irkçılık babında değil he benzetme.) Bu oyuncu gibi biri daha var aslında. Stevanoviç ama onuda elden kaçırdık City transfer olmak üzereymiş. Tabi sonra aklıma bizim çapsız yönetim geliyor. Biz kimseyi alamayız kısaca.imkansız hocam rubinde iyi işler yapmış o velet
biz eğer oynatacaksak öFB'yi alalım kâfi çapımız o kadar.
Felipenin gidişini hatırlayan renkdaşlar aydınlatsınlar bir zahmet bende unutmuş olabilir
Elimizde 1m euro var irfanımı almaya çalışıyoruz biz şimdi![]()
Üstad irfan ile ilgili senin kulağına bir bilgi geldi mi ?Sınır yok , sadece irfan mı var denmiş de irfana yakın özellikteki topçu en az 20 kağıt.Üstüne bir de getireceğin yabancının alışma süresi , aidet duygusu , takıma uyum sağlaması filan da var.İrfanı yarın getirip 11e yazsan sırıtmadan oynar.Türk olup , yetenekli olmanın büyük avantajı var çünkü cidden Fatih hocanın da sana çok büyük katkısı oluyor.İrfan şuan cidden muazzam durumda ve bence hocayla Top class seviyeye gelir Selçuk ve Burak gibi
Hocam ben duyum falan bilmemki öyle.Bazı tanıdığım futbolcular oluyor sadece ama irfan tarafından tanımıyorum kimseyi.Üstad irfan ile ilgili senin kulağına bir bilgi geldi mi ?
Bayılıyorum şu lafa "aidiyet duygusu"Üstüne bir de getireceğin yabancının alışma süresi , aidet duygusu , takıma uyum sağlaması filan da var