- 27 Ocak 2010
- 59.395
- 31.011
- 3.523
Elimizde transfer icin var oldugu iddia edilen 1 m € nereden gldi tam olarak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçek ama futbolun içinde var.Olmadan olmuyor.Yabacınlarda nadir oluyor.Mesela Mesutta olmadığı için gelsin kazıklasın istedim feneri.Ardada olduğu için gelsin istedimBayılıyorum şu lafa "aidiyet duygusu"
Ben inanmıyorum aidiyet duygusu diye bişeyin varlığına. Özellikle bu yıllarda bütün futbolcuların derdi ya paradır ya da yeniden yükselmek. Arda'nın buraya gelişi "ben florya'nın çocuğuyum ölürüm biterim" değil. Hem sportif hem medyatik taraftan dibe vurmuş imajını düzeltmektir.Gerçek ama futbolun içinde var.Olmadan olmuyor.Yabacınlarda nadir oluyor.Mesela Mesutta olmadığı için gelsin kazıklasın istedim feneri.Ardada olduğu için gelsin istedim
Aidiyet duygusunun yerli ya da yabancı oyuncu ile bir alakası yok oyuncu karakteri ile ilgili. Adiyet duygusu, Elmander'in tekmeye kafa attıktan sonra kafasından gözlerine doğru kanlar boşaldığında dahi oyunda kalmak istediği zamanlarda, Melo'nun takım yenikken takımı ateşlemek için saha içerisinde Sabri'nin yakasını yapışmasında kaldı maalesef son 5-6 yıldır hiç bir oyuncumuzda aidiyet duygusunun a'sı bile yok. Bahsettiğim oyuncular oynadığı her takım için her şeyini veren, ayağı kırılsa dahi galibiyet için çırpınan tarzda hırslı oyunculardı. Pardon tek bir Muslera kaldı şimdilerde unuttuk onu hakkını verelim.
Bu takım 3.4 olursa öpde başına koy renkdaşFt, maç sonu ne güzel tüm taraftarı saf yerine koydu.
Neymiş; "geleceği düşünüp arkasından sürekli oynayacak isimleri bırakacak miş"
Bunu Diyen adam 33 yaşındaki visca ve arda için her yerde agliyor.
Birde Mayıs ayında seçim olacağını bile bile yeni yönetimin önünü şimdiden tikamaya başladı " yaz ayında da küçük bir kaç hamle yapcaz diyerek"
O kadar utanmadan uzak ki; geçen sen 6.yapti istifa edemedi şimdi yine en fazla 3.4. yapacak ama hala kapak atma derdinde.
.
Rezil futbol oynatacağını bile bile ft'ye Yapılacak her transfer hainlikten öteye gitmez.
visca ve irfanın sadece bir ideoloji olduğunu anlayamıyor musun alınamayacağını sen ben biliyoruz da hoca bilmiyor mu sorun yönetimin kimseyi almamasıFt, maç sonu ne güzel tüm taraftarı saf yerine koydu.
Neymiş; "geleceği düşünüp arkasından sürekli oynayacak isimleri bırakacak miş"
Bunu Diyen adam 33 yaşındaki visca ve arda için her yerde agliyor.
Birde Mayıs ayında seçim olacağını bile bile yeni yönetimin önünü şimdiden tikamaya başladı " yaz ayında da küçük bir kaç hamle yapcaz diyerek"
O kadar utanmadan uzak ki; geçen sen 6.yapti istifa edemedi şimdi yine en fazla 3.4. yapacak ama hala kapak atma derdinde.
.
Rezil futbol oynatacağını bile bile ft'ye Yapılacak her transfer hainlikten öteye gitmez.
Terim de ayni sekilde milli takimdan paketlenince fark etti. Biz Sampiyonlar ligindeyken, evet Galatasarayin elemaniyim diyemedi( malum egosu), futbol direktoru oldu tupcuye. Bayilir bizim millet direktorluge, unvanlara. Sonra sungusu dusunce Galatasaray. Arda misali. Herneyse biz ikisini de seviyoruz yanliz Galatasaray icin olurum nanelerine gerek yok. Islerini iyi yapsinlar yeterNedense Arda bu aidiyet duygusunu gidecek yeri olmadığında farketti.
Başakşehire ilk geldiğinde bile Terim’i görsen selam verir misin sorusuna o iğrenç yüz ifadesiyle cevap verdiğinde bu duygu yoktu.
Ne zaman mi tüm Türkiye’nin nefret ettiği adam oldu, Başakşehir tekmeyi vurdu isteyen bir takım çıkmadı o zaman hatırladı bu duyguyu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi