Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 108778

diletta_leotta_kalecilik_7a5af_v.jpg

birazda magazin olsun can yaman abimiz italya spor sipikeri deletta leotta ile birlikte magazincilere yakalanmış.

Hatun fena :)
Yanlış konu falan değil bunları da alalım 😂

Adamlar çok şanslı ki iki üç güne maç var gündem değişiyor . Forvetsiz oynayacağız bu hafta utanmadan stada gelir mi acaba yöneticiler

Bi Onyekuru Allah aşkına başka bir şey istemiyorum. Bi Onyekuruyu alın bari biliyoz para yok da kira+opsiyon yapın bi şeyler

O da zaten form tutana kadar 1 2 ay geçecek. Daraldım

Baskı olunca hemen medyaya haber gönderiyorlar oyalamalik yoksa görüşme olmadığını herkes biliyor

Hamle yapmamak için kalan 13 günün bir an evvel geçmesini çapsız, aciz, hain yönetim bizden daha çok arzu ediyordur.

Mesut transferine sarayın desteği ortada eğer bizi de mutlu etmek için irfan can ı makul bir bedelle bize verdirecekse malum zat,ben saraya bol teşekkürlü bir imza töreniyle alınacak irfan i da Visca yi da İSTEMİYORUM

Aman yönetime laf etme Ahmed Arif'im aman :) Zülüflerin falan dökülür. Yükle tüm sorumluluğu Terim'e sonra işin içinden sıyrıl.
Renktaş, hem idari hem teknik herkes suçlu

Yönetim suçlu, transferden ziyade parasız bile adam alamadıkları, cevap verilecek yerde vermedikleri, girmemeleri gereken işlere burun soktukları,Da villa nın kuklası oldukları için, saymakla bitmez

Terim de sene sonunda bırakmalı artık, 2 yıldır biz ne oynuyoruz ben çözemedim transfer sezonu biter ocak, ocak ter yaz, habire ileri tarihe bir atıf. İyi oynamıyoruz işte haftalardır aylardır, Emre Akbaba, Belhanda, Ömer saçma sapan adamlarda ısrar

Hadi Avrupa neyse, ama ligimizde bizim 10 da 1 fiyatımız kurulan kadrolar var canavar gibi oynuyorlar Karagümrük, Antep, Bjl kadrosunda 19 yaşında 2 adam var biri kalede. Fener dışında bahanemiz olmamalı bir onların kadrosu iyi

Saymakla bitmez

Mesut transferine sarayın desteği ortada eğer bizi de mutlu etmek için irfan can ı makul bir bedelle bize verdirecekse malum zat,ben saraya bol teşekkürlü bir imza töreniyle alınacak irfan i da Visca yi da İSTEMİYORUM
Apo kendine alıyordur Sarayın yalını merak etme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt