Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaza kadar kimseyi almayın satmayın aman kimseyle sözleşmede uzatmayın
sözleşmesi biten defolsun gitsin Galatasaray'a yapabileceğiniz en iyi hizmet budur.
Hiç birşey yapmadan defolup gitmek

Onyekuru başka takıma gidebilir.Adam ailesini buraya taşıdıysa ve çocuğunu okula kayıt ettirdiyse düzeni bozmamak için bizle anlaşamazsa gayet haklı bir şekilde diğer İstanbul takımlarına gidebilir.

:D
ErOdFrpXAAAHLB3

Zamanında nasıl derwall gelip, 2000 yılındaki GALATASARAY'in temellerini attıysa ve ülke futbolunda devrim yaptıysa yeniden bir devrim şart.
İlklerin kulübü olarak modern futbolu kaçırmamak adına bu tekrar bir atılım yapmamız şart.
Bahsettiğin parametreler ve üzerimize oynanan oyunlara karşı duracak tek kişinin ft olduğunu bende az çok görebiliyorum ama artık dünya da işler böyle yürümüyor.
1 sene şampiyonluk kazanacağız diye 5 senemizi çöpe atıyoruz.
Avrupa'da esamamiz okunmuyor artık.
Ft çok çağ dışı kaldı.
96Antep kadar bile top oynatmaktan aciz.
Mancini gibi sadece yıldız oyuncularla başarı sağlayan birini de istemiyorum.

Gasperini gibi sistem adamı istiyorum.
3 sene mi gerekiyor ne gerekiyorsa verip meyvelerini toplamaliyiz.

FT'ye tekrar çöpleri doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!
derwall ve feldkamp bu iki ismin galatasaraya kattığı kazandırdıkları elbette devrim niteliğinde idi..bunun devamını da fatih terim yaptı...son 30 senede köklü sürekli olarak başarı sağlayan bu 3 isimden başka isim var mı yok..şampiyonluklar var evet başka teknik direktörler ile..ama süreklilik yok..arada gerets vardı beğendiğim onu da 2.yılında yedik... ne siyasi ne ekonomi ne de yönetici bazında ne de taraftar bazında devrim yapmaya imkan yok..alp yalman ve bazı hataları olsa da faruk sürenden sonra düzgün başkanımız mı oldu düzgün yönetimimiz mi oldu ki...devrim sadece işin saha kısmında olmaz..kulübün bütün paydaşlarından başlar...yönetimden alt yapısına kadar genel kuruluna kadar..önce zihinsel devrim şart..siyasete girmek istemiyorum ama ülkenin hali ortada iken kulüpte kökten değişiklikler beklemek şu süreçte imkansız..gasperini bugün galatasaraya gelse 1 sene kalamaz takımın başında..yöneticisinden tut taraftarına kadar hele ki bu sosyal medya varken sistem falan oturtmak mümkün değil..emin ol derwall feldkamp fatih hocanın uefa kupasına giden süreçte şu an ki sosyal medya olsa idi o başarılar gelirmiydi acaba diye düşünmüyor değilim....çünkü sistem dediğin şey sabır işidir...fatih hoca ile 96-2000 arasında sürecin başında kırılma noktaları olmuştur..mesela 1996 yılında ali samiyen de fenere 4-0 yenildiğimiz bir maç var..o gün şu an ki sosyal medya olsa hoca takımın başında kalabilirmiydi..ki daha fatih terimin kendini tam ispat etmediği dönem...o gün hocadan vazgeçilse görevden alınsa sonraki başarılar ve zaferler yaşanırmıydı..
evet fatih hocanın bir çok hatası vardır..olacaktır da sonuçta peygamber değil..ama bu takımda ülke içinden bir sistem ve istikrar oturtacak kişi varsa o da fatih terim dir..bu meziyetini de ispat etmiştir zaten..

Misir basininda Mostafa ile ilgili artik bizim adimiz bile gecmiyor o transferi gecelim.

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Sivasspor maçında 'talimatlara aykırı hareketi' nedeniyle' PFDK'ya sevk edildi.

Misir basininda Mostafa ile ilgili artik bizim adimiz bile gecmiyor o transferi gecelim.
Nasıl gecicek ki adımız. Adamlar en iyi oyuncularını belki de para kazanacakları tek oyuncuyu keş para görmeden niye versin bize. Bizim yönetim para yok limit yok diyip duruyor. Başakşehir niye versin irfanı. Veya başka klüp .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt