Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkanın zengin olması önemli ama futbolu bilmesi daha önemli bir de siyasette eli ayağı olmalı Bahattin Demirbilek ilk 2 kriteri sağlıyor 3. Kriteri ise yanına alacağı birkaç siyasi yardımcı ile kolay çözülür önümüzdeki sezon ffp anlaşması bitiyor ve Türk Telekom stat isim hakkından bilmem kaç milyon Euro geliyor bu sezonu geçtim şampiyon olmayalım yeter ki şu adamı seçelim başkanlığa ve Fatih Terim ile 3 yıllık sözleşme imzalayalim sonra gönül rahatlığıyla yaz transfer sezonunda transfer show yaparız hem belki önümüzdeki sezon maçlar da seyircili oynanır

Başkanın zengin olması önemli ama futbolu bilmesi daha önemli bir de siyasette eli ayağı olmalı Bahattin Demirbilek ilk 2 kriteri sağlıyor 3. Kriteri ise yanına alacağı birkaç siyasi yardımcı ile kolay çözülür önümüzdeki sezon ffp anlaşması bitiyor ve Türk Telekom stat isim hakkından bilmem kaç milyon Euro geliyor bu sezonu geçtim şampiyon olmayalım yeter ki şu adamı seçelim başkanlığa ve Fatih Terim ile 3 yıllık sözleşme imzalayalim sonra gönül rahatlığıyla yaz transfer sezonunda transfer show yaparız hem belki önümüzdeki sezon maçlar da seyircili oynanır
rusyadan destekli bi adama benziyor çünkü ruslar öyle herkesin orada kolayca zenginleşmesine izin vermez. eğer öyleyse siyasi açıdan hiç bi sıkıntı yaşamaz.

genç demek dünya futbolundan haberdar demek aynı zamanda. avrupadan 10 topçu sayamayacak herifler transferi yönetiyor bizde. taş devrinde kaldık resmen
ne varsa genclikte var. sahada gencler oynamiyor, yönetime gencler gelmiyor ve ihtiyarlar devam ediyorsa düzelmemiz mümkün olmaz. atiyorum werder bremen'den 2 tane topcu say desen bizim yönetim kurulunda kimse sayamaz herhalde

Kazancını bu ülke toprakları üzerinden sağlamayan birisi hiçbir çekincesi olmadan, rahat rahat konuşabiliyor. Ünal Aysal'ın da şirketlerinin yurt dışında olmasının etkisi çok büyüktü rahat rahat konuşmasında. Kimseye eyvallahı yoktu adamın. Aklından, yüreğinden ne geçiyorsa çıkartıp masaya koyuyordu.

Demirbilek aynı zamanda “Hayatın anlamı ve çocukluk aşkım” sözleriyle nitelendirdiği ve kongre üyesi olduğu Galatasaray sevdası nedeniyle oğlunun adını bile Aslan koydu.

alıntı

ne varsa genclikte var. sahada gencler oynamiyor, yönetime gencler gelmiyor ve ihtiyarlar devam ediyorsa düzelmemiz mümkün olmaz. atiyorum werder bremen'den 2 tane topcu say desen bizim yönetim kurulunda kimse sayamaz herhalde
bayernden bile 2 tane sayamaz apo. zorlasan belki sayar ama 3 ü kesinlikle geçmez

Bazen çaresiz kalırsın bunu herkes anlar ama birşeyler yapmazsan eleştiri de kaçınılmaz olur şu an transferde 1-2 milyon Euro bile o kadar önemli hale geldi ki iki topcuyu el altından satıp gelir gösterilebilirdi Fenerbahçe nasıl Boluspor'a kaleciyi sattı sende yap kardeşim boynunu bükme şu taraftarin biz ne yaptık size ne günah işledik store git dediniz rafları bosalttik antrenmanı bile maç izleyecek sayıda taraftarla izledik daha ne yapalım ...

kapak_155043_1728488.jpg

niye saklaniyorsun cikip konussana hain, i love you hozam demeyi biliyorsun ama sen de sattin hoca’yi taraftar bunu unutmaz

Sene başından beri Kerem'i kullansaydık eminim 3-5 puan daha fazla toplamıştık ve en azından satabileceğimiz bir oyuncumuz olacaktı. Hoca naptı? Akbaba, akbaba, akbaba, Ömer, ömer, ömer. Sat bakalım şimdi bunları satabiliyorsan.

Baskan cok zengim olmasina gerek yok bence. Tüm yönetimi üyeleri geldiginde bir kere 10 milyon € ateslese, ve adam gibi stad sponsoru + forma sponsoru bulsa, bir daha para lazim olmaz bence.

O parayi Diagne, Babel, Feghoulo ve Falcao satislarinda kulübe sok ve o parayi akilli ve düsük maasli adamlara harcarsan, gelecege yatirim yapmis olursun ve maas giderin acayip düsmüs olur.

Oyuncularin maas giderini pirmlerle ile beraber max 30 milyona cekersen, her sene SL'e gitmeye bile gerek kalmaz.

Kişisel servetinin 10 milyar olduğunu nereden biliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt