- 28 Temmuz 2019
- 46.774
- 47.910
- 3.683
gene forum olarak yön veriyoruzArkadaş burda makarasına Bahattin Demirbilek dedik Twitter’da gündem oldu
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gene forum olarak yön veriyoruzArkadaş burda makarasına Bahattin Demirbilek dedik Twitter’da gündem oldu
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
o da yeter şimdilik. gelecekteki başkanlığa yatırım olurBahattin Demirbilek başkan olmaz.. 1.kendi istemez, 2. bizim genel kurul seçmez. sponsor olur.
Ekli dosyayı görüntüle 108869
Su ana kadar transfer doneminde yapilan transferler. PL takimlarinda para yok galiba.
Kanat yok elimde Paraguaydan ama 10 numara olur mu Rodrigo Bogarin fena çocuk aynı takımda Sebastian Ferreira var bir de santrafor o da fena Libertad da oynuyorlar
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
haberin detayında neler var sen bilirsin Musap herhangi bir paradan bahsediyor mu?3 gün önce sponsor olacakmis bize yazmislar. Cengizin dedigi ile örtüsüyor gibi
ruscam yokhaberin detayında neler var sen bilirsin Musap herhangi bir paradan bahsediyor mu?
dursun özbege yakın ama bilemiyorumİrfanı getirecek başkanı mı açıklayacak
Adam kongre üyesi ama tüzüğe göre aday olabilmesi için asgari 10 seneyi tamamlaması gerekiyor. Bu şartı sağlıyor ise Başkan seçilmesi, İnan Kıraç'ın bir işaretine bakar fakat liselilerin Cengiz yönetiminden sonra meydanı bu dönem için alaylılara bırakacağını düşünmüyorum.
Ismi cok guzelBu Bahattin Demirbilek'in cazibesine albenisine daha şimdiden kapıldım arkadaşlar bir de gerçekten başkan oluyormuş bu yaştan sonra tekerlek yaparsa bizi diye korktum

#MayısdaBahattinDemirbilek yapan var
#MayıstaBahattinDemirbilek yapan var karar verin.![]()
Haber nerede okuyalımruscam yok![]()