- 1 Ağustos 2014
- 63.862
- 75.072
- 4.338
Ünsüz sertleşmesine göre alttaki doğru gibi üstat#MayısdaBahattinDemirbilek yapan var
#MayıstaBahattinDemirbilek yapan var karar verin.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ünsüz sertleşmesine göre alttaki doğru gibi üstat#MayısdaBahattinDemirbilek yapan var
#MayıstaBahattinDemirbilek yapan var karar verin.![]()
renktaslar lütfen
Aga ben başlatmadım, kafam karıştı.Ünsüz sertleşmesine göre alttaki doğru gibi üstat

Yahu ne bürünmesi bende aynı şeyi diyorum, gereksiz 30 yaş üstü içi geçmiş transferlerle olmaz bu işler Belçika tipi yapılanma lazım genç lazım, alt yapı lazım yoksa bana kimi almışlar zerre umrumda değil zaten 2 sene sonra max patlayacak lar işte biz akıllıca yatırım yapmalıyızYahu ben bizim hatalarımızdan bahsediyorum banane fb'den bjk'den.
Çok saçma kim yaparsa yapsın ben burada geleceğe yatırım yapmamız lazım derken hala rakiplerin ne yaptığını yazıyorsunuz.
Kimse kusura bakmasın tam işte dalga geçtiğiniz fb taraftar profiline bürünüyorsunuz bürünüyoruz...
Biz doğru işler yaparsak zaten onlar batacaklar biz doğru işler yapamadığımızdan onlar gün kurtaran işler kovaladığımızdan 2 şampiyonluk ve kur hayvaniyken kazandığımız CL geliri çöp oldu. Önce kendimize bakalım rakipler şu an bizi ilgilendirmiyor.
Şaşırmadım.Monaco’nun Henry Onyekuru için 5 milyon euro bonservis bedeli istemesinden dolayı iki taraf arasındaki görüşmeler durdu. (Habertürk)

Bizimkiler 2 milyon euoya almaya çalışıyorsa o iş yaş.Monaco’nun Henry Onyekuru için 5 milyon euro bonservis bedeli istemesinden dolayı iki taraf arasındaki görüşmeler durdu. (Habertürk)
Monaco’nun Henry Onyekuru için 5 milyon euro bonservis bedeli istemesinden dolayı iki taraf arasındaki görüşmeler durdu. (Habertürk)

Monaco’nun Henry Onyekuru için 5 milyon euro bonservis bedeli istemesinden dolayı iki taraf arasındaki görüşmeler durdu. (Habertürk)