Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Küfür etsem ceza alacağım transfer haberlerini buradan önce alma şansımız yok .transferde yok ama gene de ya olursa işte. Onyekuru al karını çocuğunu götür Fransa'ya .Fenerbahçe alsa keşke diyorum bazen rezil olsun bu yönetim
Daha nasıl rezil olacaklar ya..

Ben bizimkilerin şampiyonluk yarışını siyasilere ve ve arka planda iş ilişkileri olan birilerine sattığını düşünüyorum yoksa gelinen şu durumun ve inatla sessiz kalinmasininin , bir mudahele yapılsa da geç yapılıp ölüye şok vermekten (iş işten geçtikten sonra) başka bir işe yaramayacagindan eminim. Yoksa bu kadar aptallık arka arkaya gelemez kaç sezondur aynı hikaye aynı hikaye..

İron wrist başkan olmasın ya, sponsor da olmasın. Diagne, Belhanda ve Feghouli'nin 10'ar milyon Euro'ya Rus takımlarına transferini sağlasın yeter. Elif Elmas gibi, Muriç gibi, Jailson gibi.

Transfer nobetinde transferleri biraktik baskan seciyoruz ha

Hoca kiralık istemiyorum diyor .
Hocanin su anlata anlata bitiremedigi genis listesinde neden Onyekuru disinda kanat oyuncusu yok. Neden Irfan ve Visca gibi gozumuzun onundeki adamlar degilde kimsenin bilmedigi maliyeti cok daha dusuk iyi adamlar yok. Bir tamami masalda ondan. Yonetime suc atmak ne kadar kolay. 4 yildir adi sani duyulmamis eli ayagi duzgun bi Marcao bide Luyindama getirdiler. Onlarada yine 12 milyon euro odendi. Geriye kalan 35 cop. Ve bir tamami tanidik. Hem kulubun durumunu biliyorum de, hemde Irfan-Visca iste.

Ayrıca fener menşe batar batacak sözlerine de itimat etmiyorum zira ellerinde patladı çöp oldu aha bu gitti yerine bu dedeyi aldılar dedigimiz kim varsa legal yada illegal yollardan bir şekilde elden çıkarıp kulübü artıya bile sokuyor adamlar yoksa elif elmastir Moussa Sow dur vedattir souzadir adamlar 10 milyondan aşağı satmiyorlar . Sen elindekil iki +30 gollü forveti toplamda 10 milyona satamadij bunun adı rezillik bile değil. Yersen futbolcular neredeyse üstüne para verip rezil fenere geliyorlar, ama bir şekilde kılıfına uyduruyorlar işte bizinkiler gibi bahane üretiyorlar. Kimse bunlardan para da versin demiyor ama nafile

Bir insanın 9 milyar dolari nasıl olur ya :/

Hocanin su anlata anlata bitiremedigi genis listesinde neden Onyekuru disinda kanat oyuncusu yok. Neden Irfan ve Visca gibi gozumuzun onundeki adamlar degilde kimsenin bilmedigi maliyeti cok daha dusuk iyi adamlar yok. Bir tamami masalda ondan. Yonetime suc atmak ne kadar kolay. 4 yildir adi sani duyulmamis eli ayagi duzgun bi Marcao bide Luyindama getirdiler. Onlarada yine 12 milyon euro odendi. Geriye kalan 35 cop. Ve bir tamami tanidik. Hem kulubun durumunu biliyorum de, hemde Irfan-Visca iste.
Son iki sene bile en az yirmi genç scout ismi düştü birader daha neyin başka ismi yok diyorsun hangisi alındı da böyle konusuluyor

Dönemsel zengin başkan avlama mevsimi yine başlamış. Bi bıkmadınız hiç biri elini taşın altına koymaz! Adam gelse 1 yıl sonra küçülüyoruz dese ne halt edeceğiz?

İron wrist bize 10 m EUR borç versin,
Bu hafta GS Denizli maçına MS 2 oynayalim, 1'e 4 falan verir, maç sonu 10 m EURsunu geri verelim, 30 m bütçemiz olur nasıl fikir bence kötü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt