Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aboubakar bedava.. Ghezzal bedava.. Souza bedava.. Rosier bedava.. Mensah 450, Montero 500 bin kiralama bedeli..

“Sattığın kadar alabilirsin” dayatması varsa çıkış yolu da vardır! (Nevzat Dindar)

Şu an haklı evet ama 4 ay öncesinde değildi.

Aboubakar tek bacaklı bir adam.
Souza ise Lemina'nın geçirdiği sakatlığı geçirmiş karın kası ameliyatı olmuş 31 yaşında 2 yıldır Arabistan liginde oynayan bir oyuncuydu.
Mensah'ı ise bize gelmesin diye nöbetini tutmuştuk burada hatırlayın ki adam BJK'de şu an çok faydalı değil eleştiriliyor hem de şiddetli.
Montero ise geldiği ilk maçta Antep deplasmanı alay konusu olmuştu.

Ghezzal ile Rosier konusunda haklısınız biz de bedava Omar ve Kılınç aldık aynı mevkilere çok gedik kalmadık yani.

Önemli olan ne biliyor musunuz, sayısal olarak mevki eksik bırakmamak ve takım olmak. BJK takım oldu kutu gibiler giren çıkan herkes istiyor ve fayda sağlıyor.

Bizim havamız yok, sempatik bir takım değiliz. 2-3 oyuncumuz hariç her oyuncumuza takık bir kitle var. Belhanda'dan tutunda Falcao,Arda,Fatih,Şener liste uzar gider. Değişim istiyoruz, hava istiyoruz yeni yüzler izlemek istiyoruz aslında temelde içimizin sıkışmışlığının nedeni bu.

Mayıs ayında umarım yeni ve sadece GS iyiliği için çalışan (kayyum olmayan) bir yönetim ile sözleşmesi biten ve ayrılacak oyuncuların yerine genç, pırıl pırıl oyuncular katar ve yükselişe geçeriz.

images (4).webp

Bahattin abimizin şirket logosu bile aslan. :)

Bence Bahattin bey bize komple Tanzanya'yi satın alıp bağışlasın. İllaki iyi topçu çıkar koskoca ülkeden.

Bu soruyu bende kendime sordum ama cevap bulamadim...
Millette ne para var...
Amazon patronu
Tesla patronu
Microsoft patronu

Bizde kupon yapıp 50 kağıta 150-200 alma peşinde koşalım. Valla bazen iyi ki din diye bir olgu var diyorum ve inanıyorum. Böylece kendimi tutuyorum. Yoksa çoktan GTA gibi yaşamaya baslardım.

Şu an haklı evet ama 4 ay öncesinde değildi.

Aboubakar tek bacaklı bir adam.
Souza ise Lemina'nın geçirdiği sakatlığı geçirmiş karın kası ameliyatı olmuş 31 yaşında 2 yıldır Arabistan liginde oynayan bir oyuncuydu.
Mensah'ı ise bize gelmesin diye nöbetini tutmuştuk burada hatırlayın ki adam BJK'de şu an çok faydalı değil eleştiriliyor hem de şiddetli.
Montero ise geldiği ilk maçta Antep deplasmanı alay konusu olmuştu.

Ghezzal ile Rosier konusunda haklısınız biz de bedava Omar ve Kılınç aldık aynı mevkilere çok gedik kalmadık yani.

Önemli olan ne biliyor musunuz, sayısal olarak mevki eksik bırakmamak ve takım olmak. BJK takım oldu kutu gibiler giren çıkan herkes istiyor ve fayda sağlıyor.

Bizim havamız yok, sempatik bir takım değiliz. 2-3 oyuncumuz hariç her oyuncumuza takık bir kitle var. Belhanda'dan tutunda Falcao,Arda,Fatih,Şener liste uzar gider. Değişim istiyoruz, hava istiyoruz yeni yüzler izlemek istiyoruz aslında temelde içimizin sıkışmışlığının nedeni bu.

Mayıs ayında umarım yeni ve sadece GS iyiliği için çalışan (kayyum olmayan) bir yönetim ile sözleşmesi biten ve ayrılacak oyuncuların yerine genç, pırıl pırıl oyuncular katar ve yükselişe geçeriz.
GS ile BJK arasındaki en büyük iki fark, Aboubakar ve hakemler.
Gerisi tırt. Bjk maçları pek gündem olmuyor adamlar resmen 11 oyuncu + 5 hakem 16-17 kişi falan oynuyorlar. Bir de bizde Diagne var onlarda Aboubakar.

Bu arada,

Mutlaka Sportif direktor olarak Wesley Benjamin Sneijder, yada Didier Drogba gelmeli.

Ingilizce bilmeyen, vizyonu Edirneyi gecmeyen, pazarlik yapamayan, Rizeli biri yerine bu isimler ilac olur.

Dusunsenize, mesela Kolombiyadan bir oyuncu istiyoruz, Oyuncuyla gorusmek icin Sneijder gidiyor ve Galatasarayi anlatiyor.

Son iki sene bile en az yirmi genç scout ismi düştü birader daha neyin başka ismi yok diyorsun hangisi alındı da böyle konusuluyor
Kimler usta bu scout transferleride biz alamadik. Maliyetleri neydi? Anadolu takimlari 500 bin euro vermiyo adam getiriyo, bizim savunmanin icinden geciyo adamlar. Bizim scout Allah askina kimi onermis ucuz ama kaliteli. Boyle tek bir futbolcu cikmadi. Su adam 500bin euroydu kacirdik diyebilecegimiz kim var? Neyse bende en az senin kadar yonetimden sikayetciyim. Once onlar defolacak diyenlerdenim, ama Fatih Hoca ve o oturdugu yerden 10 yildir Galatasaray'i somuren Emre Utkucan'danda kurtulmali bu takim.

Açıkçası fakir edebiyatı yapan başkanlardan gına geldi.

Ya zengin biri gelsin Bahattin reis gibi ya da futboldan anlayan, iş bitirici biri gelsin.

Başkanın zengin olması zeki olduğu anlamına da gelir tabi birileri gibi baba parasıyla caka satmıyorsa. Keşke olsa bahattin bey mutlu olurdum. Zamanında gerekise üzerime düşeni yaparım demişliği de vardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt