- 18 Mayıs 2011
- 53.624
- 57.686
- 4.613
Irfanimi getirin bana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadrodaki isimleri hoca canı gönülden istedi diyenlere...
Kadrodaki isimleri hoca canı gönülden istedi diyenlere...
Bu kadar zengin olma ihtimali seni neden gerginleştiriyor hocam?Bahattin denen adamin serveti ne kadar bilmiyorum ama tabiki koclarla kiyaslanamaz 200m dolari yoktur muhtemel. Bu da liste
![]()
Forbes Türkiye 'En Zengin 100 Türk' listesini açıkladı
Rönesans Holding Başkanı Erman Ilıcak, 3,8 milyar dolarlık servetiyle Forbes'in "En Zengin 100 Türk" listesinde birinci sırada yer aldı. - Anadolu Ajansıwww.aa.com.tr
Konuşan Burhan değil saygılar...Yönetimi eleştirelim Burhan gibi aptallara inanların aklına ederim iki senedir Drogba teknik direktör oluyor daha geçen akşam hocayı gönderdi sıvadı senaryo yazmada üstüne yok
Keske o kadar zengin olsa ama yanlis bilgi yanlis gidilen yol gerginlestiriyorBu kadar zengin olma ihtimali seni neden gerginleştiriyor hocam?
Konuşan Burhan değil saygılar...
13 gun kaldi bunlarin kimseyi getirecegi yok.
Siz de eminim 'siyaseti spora karıştırmayın' diye nutuk atarsınızburdayız
son 6 aydan mağduriyet yaratıp gecen sene 5 ortasaha ile 6. olanı aklayacak trollere karnımız tok
bunlara sorsan enflasyon yüzde 10dur ve milli paramiza operasyon yapılıyordur kafa ayni
Burhan'a ben de saydım sövdüm buradaFark etmez körler sağırlar birbirini ağırlar yanlış sektörde buna prim verenlere acıyorum
Kac tane koc var biliyormusun toplam servetleri kac paradir ali koca dusen kac para arastir istersen hepsini payi yuzdesi var hisse orani degisiyor 1 milyar euro kadar ali koca dusen3 4 milyar dolar nedir koc için