Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadrodaki isimleri hoca canı gönülden istedi diyenlere...

burdayız

son 6 aydan mağduriyet yaratıp gecen sene 5 ortasaha ile 6. olanı aklayacak trollere karnımız tok

bunlara sorsan enflasyon yüzde 10dur ve milli paramiza operasyon yapılıyordur kafa ayni

Özgür Savaş Özüdoğru: "Transferler konusunda başarılı olamadık. Hocamızın da beklentilerini karşılayamadık. Ana listede olmadığı halde bir çok transfer oldu."
#Özgür Savaş Özüdoğru: "Arda olayında ciddi bir sıkıntı oldu. Mustafa Cengiz, Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay'ın olduğu basın toplantısında hiç istemediğimiz bir süreç başladı. Ben bugünü o günün uzantısı olarak görüyorum."

Bize zengin baskan lazim degil diyenlere hicbir sekilde katılmıyorum. Ya zengin baskana kulubu satacaksin adam kafasina gore takimi duzeltecek Ya da kulubu tamamen taraftara acarak yillik uyelik alacaksin. Baska yolu yokm, yol biteli cok oldu.
Paran yoksa vefaspordan farkin olmaz olmuyor da

Dün Luyindama 16 tane top uzaklaştırmış 17. topta hatayı yaptı golü yedirdi ve çöp ilan edildi. O yüzden bi nevi transfer de istemiyorum. Yarın öbür gün de alınacak yeni oyuncular çöp ilan edilecek. 16 top uzaklaştırma ne demek? Nerede bu takımın geri kalanı? 1 adamı bizim kör taraftar günah keçisi edip itibarsızlaştırmakta dünya markası resmen

Bahattin bu zamana kadar neden kesenin ağzını açmadın nasıl hasta Galatasaraylısın lan sen geçen sene 100 bin euroyla kapı kapı oyuncu ararken nerdeydin

1611002789333.webp

13 gun kaldi bunlarin kimseyi getirecegi yok.

burdayız

son 6 aydan mağduriyet yaratıp gecen sene 5 ortasaha ile 6. olanı aklayacak trollere karnımız tok

bunlara sorsan enflasyon yüzde 10dur ve milli paramiza operasyon yapılıyordur kafa ayni
Siz de eminim 'siyaseti spora karıştırmayın' diye nutuk atarsınız
E şimdi bu yaptığınız ne oldu
Şöyle saçma benzetmeleri bırakalım artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt