Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reisin ve yalamalarinin Özil olayını destekleme sebebi tamamen siyasi bunun içinde acunu kullandılar git getir ozili arada mitinglerde show ixin kullaniriz dediler ve muhtemelen çoğu akp mitinginde acunla birlikte reisin yanında olacak

Morrison’un nesi iyi transfer adam gittigi hic bir yerde tutunamadi

Galatasaraylı bir iş adamına kel adam diyorsun,ve fb başkanına harçlık verir denmesi zoruna gitmiş onu savunuyorsun.Hangi takımlısın sen?
Renktaş keşke aynı hassasiyeti GALATASARAY'da başkanlık yapmış ve kuşlara her alanda gerekli cevabı vermiş başkanımıza botokslu dediklerinde de gösterseydin.

Hala da göstere bilirsin aslında.

FT'ye tekrar çöpleri doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!

Üstteki Bahattin Demirbilek’e kel diyerek fb başkanını savunmaya geçen şahısı raporladım.Karşılığında moderatörler tarafından gelen mesajı paylaşıyorum.

Barbaros bey merhaba,

Üyelerimiz hakkında elinizde ciddi bir kanıt bulunmadığı sürece lütfen rakip takım taraftarı imasında bulunmayın. Bu tavırlarınıza devam etmeniz durumunda yaptırım uygulamak durumunda kalacağız.

Ayrıca evet Arçelik'in şu anki piyasa değeri 23 milyar tl.

İyi forumlar.”
Son olarak bana bu mesajı atan mod arkadaşa şunu söylemek istiyorum.Beni sınırsız banlayın.

Antu ağzıyla gelip burada konuşuyorsun.Hadi kaybol koçum.Gidin zengin başkanınızın götünü yalayın.Övündüğünüz elinizde kalan tek şey başkanınızın serveti.Ondan daha zengin bir adamın olma ihtimali bile senin gibilerin elini ayağına dolaştırıyor ve geriyor.Hemen kel adam diyip başkanını savunmaya geçmişsin.
Olm burda gördüğüm en salak adamlardan birisin fenerinde gelmişim geçmişini , kocunda gelmisi gecmisini seveyim, Allah'ın tek hücreli şu sen kimsin ki insanları tanımadan etmeden yaftaliyorsun. Ben her Galatasaray li iş adamını sevmek zorunda mıyım tanımam etmem herifidaha geçen seneye kadar adını bilmezdi kimse hiçbir şey yapmadan her gördüğünüzde biat ediyorsunuz işte bu kulp bu yüzden düzlüğe çıkmıyor senin gibi orijinal yalayicilardan. Ayrica koctanda nefret ederim kim kimin nefesini dyalıyor belli. Dursunda Galatasaraylı klibi satıyordu az daha git onuda yala sen. Başkanlık konusunda ki görüşünde belirttim. Şimdi hadi benden alıntı yapma uzakta oyna yürü..

Renktaş keşke aynı hassasiyeti GALATASARAY'da başkanlık yapmış ve kuşlara her alanda gerekli cevabı vermiş başkanımıza botokslu dediklerinde de gösterseydin.

Benim eski mesajlarıma bakarsan görürsün.Burada Fatih Terim’e hakaret edenlere de haddini bildirdim.Ünal Aysal’a aysel vs diyen tiplere de haddini bildirdim.

transfer yapmak istesen tonla bonservisi elinde oyuncu var ver yıllık 1 milyon euro maaş koşarak gelirler belhanda'dan feghouli'den 10 kat daha iyi oynarlar ama bunların derdi üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğu için transfer falan düşünmüyorlar

Tek beni mi rahatsız ediyor bu adamın yorumları?Ne oldu bu foruma.Ota boka herkese gider yapan arkadaşların sesi neden çıkmıyor.
Aç gecmis yorumlarımi oku neyi rahatsız ediyormuş seni göster. Alintila burda sen neyin peşindesin arkadaşım. Hocaya parator derlerken para çalıyor derlerken hiç gormuyorduk seni buralarda. Sen benim hangi görüşünden rahatsız oluyorsun. Yada rahatsız olsan kaç yazar

Diagne'yi 10m'ye satabilsek

İrfan 5m kiralama 5m zorunlu opsiyon
Onyekuru 1.5m kirama 3.5m zorunlu opsiyon
Mohammed 2.5m kiralama 4m zorunlu opsiyon
Diagne'yi 10 milyona satıp yeni bir yeteneksizi 10 milyona almayı ancak bizim gibi enayiler yapar.
İrfan kim yaw 5 milyon veren bile çıkmaz Avrupa'da.

Ama Onyekuru 5-6 eder iyi olur.

Mısırlı oyuncu içinse 1+3 geçmemeli.

Part-PAR-Par7925433-1-1-0.jpg

sezon sonu gelsinler mi?

mesut yillik 5 milyon euro garanti para

+ 3 yila yayilmis 5 milyon euro imza parasi
+ mac basi 50 bin euro
+ 1.5 milyon euro bonuslar (samp ligi falan filan)

toplam yillik kazanci ortalama:

9 Milyon Euro
Çok muhteşem araştırmacı gazeteci bozuntusu radyosporda ve sporx maşası sn. Atilla Türker beyler araştırır mı acaba konuyu, sanmam

Üstteki Bahattin Demirbilek’e kel diyerek fb başkanını savunmaya geçen şahısı raporladım.Karşılığında moderatörler tarafından gelen mesajı paylaşıyorum.

Barbaros bey merhaba,

Üyelerimiz hakkında elinizde ciddi bir kanıt bulunmadığı sürece lütfen rakip takım taraftarı imasında bulunmayın. Bu tavırlarınıza devam etmeniz durumunda yaptırım uygulamak durumunda kalacağız.

Ayrıca evet Arçelik'in şu anki piyasa değeri 23 milyar tl.

İyi forumlar.”
Son olarak bana bu mesajı atan mod arkadaşa şunu söylemek istiyorum.Beni sınırsız banlayın.
Bu mesaji neden buraya tasimaya gerek duydun? Amacin nedir senin? Forum ortamini galeyana getirme deyince inatla devam edeceksen suresiz banlariz, sorun yok. Yeter ki fake uyelik acma ardindan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt