Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Promes yalan haber bence adamlar her maç oynatıyor neden kiralasınlar ayrıca zorunlu satın alma için yüksek ücrette veremeyiz çok mantıksız yani. Onyekuru Monaco'yu ikna edebilirse o gelir yoksa kimse gelmez.

Zamanında Yasin'i ne kadar eleştirsekte ben saygı duyuyorum bu adam Galatasaray'ın şampiyonluğunda önemli bir rol oynadı. Yeri geldi zor maçlarda sorumluluk aldı, Galatasaraylı geçinen Emre Akbaba bu zamana kadar sahada ne yaptı ?

Aynı fikirdeyim, bizimkiler gidip yine eskilere dadanır manasında söyledim. Emre yaşadığı 2 sakatlıktan sonra artık bize fayda veremez zaten, gitmeli.

Diagne'nin bonservisiyle gitmesi adına şartları zorlayın bari çapsızlar.

Yellow Red Wall

@yellowredwall

·
2d

#YRW

Aslan yüzü

Yangın

WBA, Diagne'yi satın alma opsiyonuyla kiralamak için G.Saray'a teklif yaptı. G.Saray, Mohamed Mostafa transferini bitirmeye yaklaştı. (Zamalek'e teklif 1.5m£ kiralama + 3.7m£ satın alma opsiyonu) Sonrasında Diagne'nin WBA transferine izin verecek.

Bağlı ataçlar

@RyanTaylorSport

1.5 yıl kiralık olmalı. 2 milyon verseler de iyi. Yıllık ücretinden de kurtuluruz bütçe bayağı açılır. Mustafa ve onye gelir Diagne giderse. Irfan için yetmez.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yusuf Günay: "Galatasaray'ın menfaatleri her şeyin üzerindedir. Transfer yapmak için transfer yapmak asla kabul edeceğimiz bir durum değil."

Yusuf Günay: "Elimizdeki imkanlarla gereğini yapacağız."

"They presented an offer with a loan fee of £1.5million, plus an option to buy for £3.7m which satisfied the demands of Zamalek."

teklifimiz Zamalek'i tatmin etmis habere göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt