Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.415
- 5.356
- 1.873
Diagne'yi kiralık gönderen adamın aklından şüphe ederim. Zaten EPLde gol falan atamaz sezon sonu gelince değeri iyice düşer satın kurtulalım işte yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı şeyleri duymaktan sıkıldımYusuf Günay: "Galatasaray'ın menfaatleri her şeyin üzerindedir. Transfer yapmak için transfer yapmak asla kabul edeceğimiz bir durum değil."
Yusuf Günay: "Elimizdeki imkanlarla gereğini yapacağız."
Ezberlemişler bir laf her dönem aynı teraneYusuf Günay: "Galatasaray'ın menfaatleri her şeyin üzerindedir. Transfer yapmak için transfer yapmak asla kabul edeceğimiz bir durum değil."
Zorunlu yaparsak temiz iş olurDiagne'yi kiralık gönderen adamın aklından şüphe ederim. Zaten EPLde gol falan atamaz sezon sonu gelince değeri iyice düşer satın kurtulalım işte yav
Hiç mantıklı yapamadınız ki kardeş.Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay: "Yönetim olarak 7. transfer dönemine girdik. Hep aynısını söyledik. Galatasaray'ın menfaatleri her şeyin üstündedir. Gündelik, popülist yaklaşımlarla, transfer yapmış olmak için yapmak kabul edeceğimiz bir şey değil."
aynen transfere hic gerek yok taraftar ve hoca transfer yapilsin diye transfer istiyor
Bırakmakta haklıydı.
Bize verilmeyen sermaye arttırım izni diğerlerine verildi.
Ona o gün verilmeyen yetki 2 sene sonra Dursun'a verildi.
Siyasi baskı da gördü ama az ama çok.
Dursunla Cengiz gibi kalıp zarar vermektense kaçarak fayda sağladı.
Utanmazlar bunlar..Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay: "Yönetim olarak 7. transfer dönemine girdik. Hep aynısını söyledik. Galatasaray'ın menfaatleri her şeyin üstündedir. Gündelik, popülist yaklaşımlarla, transfer yapmış olmak için yapmak kabul edeceğimiz bir şey değil."
Etobo yu ben mi aldim hiyarcikYusuf Günay: "Galatasaray'ın menfaatleri her şeyin üzerindedir. Transfer yapmak için transfer yapmak asla kabul edeceğimiz bir durum değil."
Azıcık gururunuz varsa gereğini yapıp istifa edersinizYusuf Günay: "Galatasaray'ın menfaatleri her şeyin üzerindedir. Transfer yapmak için transfer yapmak asla kabul edeceğimiz bir durum değil."
Satıp kurtulalım yav adam gelmiş 29 30 yaşına bu saatten sonra bonservis veren de pek olmaz zaten her geçen gün değeri düşüyor
Bunu satmak zor iş renktaş iki postada falan bir şekilde yollamak lazimSatıp kurtulalım yav adam gelmiş 29 30 yaşına bu saatten sonra bonservis veren de pek olmaz zaten her geçen gün değeri düşüyor