Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusuf Günay: "Galatasaray'ın menfaatleri her şeyin üzerindedir. Transfer yapmak için transfer yapmak asla kabul edeceğimiz bir durum değil."

Yusuf Günay: "Elimizdeki imkanlarla gereğini yapacağız."
Ezberlemişler bir laf her dönem aynı terane
İyi valla

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay: "Yönetim olarak 7. transfer dönemine girdik. Hep aynısını söyledik. Galatasaray'ın menfaatleri her şeyin üstündedir. Gündelik, popülist yaklaşımlarla, transfer yapmış olmak için yapmak kabul edeceğimiz bir şey değil."

diagne'yi kiralık verirsek opsiyonunu kullanmazlar.

bari kiralık ücreti fazla olsun.

"Transferde elimizden gelen en iyisini yapacagiz" ne zaman la?? Transfer sezonu bitince mi?

Habere göre mantıklı Diagne'yi kiralayacağız 2-3 milyon civarına sanırım sonra o parayla Mostafa Mohamed'i ve Onyekuru'yu satın alma opsiyonu ile alacağız ama bu işin sonu Mostafa Fransa'ya gider Diagne kalır, Onyekuru gelirse kendi çabasıyla gelir yoksa transfer olmaz.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay: "Yönetim olarak 7. transfer dönemine girdik. Hep aynısını söyledik. Galatasaray'ın menfaatleri her şeyin üstündedir. Gündelik, popülist yaklaşımlarla, transfer yapmış olmak için yapmak kabul edeceğimiz bir şey değil."
Hiç mantıklı yapamadınız ki kardeş. 😅 😅

Bırakmakta haklıydı.

Bize verilmeyen sermaye arttırım izni diğerlerine verildi.

Ona o gün verilmeyen yetki 2 sene sonra Dursun'a verildi.

Siyasi baskı da gördü ama az ama çok.

Dursunla Cengiz gibi kalıp zarar vermektense kaçarak fayda sağladı.

2. dönem yönetim kurulunu oluştururkende mi baskı gördü? Semih Haznedaroğlu, Ali Dürüst, Sedat Doğan, Celal Gürcan, Mete Başol, Refik Arkan, Adnan Öztürk, Ali Gürsoy, Aka Gündüz Özdemir, Adnan Nas bu ekipten şu ekibe: Özkan Olcay, Ümit Özdemir, Şükrü Ergün, Sedat Doğan, Candan Erçetin, Aka Gündüz Özdemir, Emir Sarıgül, Mete İkiz, Mehmet Cibara, Adnan Nas geçti. İhanetin en büyüğü bu değişikliktir.

Utanmazlar bunlar..

Aptal herifler geçen seneki hatayı yapacaklar yine. Babel ve Diagne gitti şampiyonluk gitti. Ha çok iyi oldukları için değil yerlerine plansızlıktan ötürü

Maaşını kiralık gösterirler Diagne nin yine biz veririz ama ne anladık bu işten. Sırf transfer yapabilmek için yine cepten yiyicez belli oldu

2.5 a falan kirarlar, 1 de bizde vardı.

3.5.milyona artık mohamed ve onyekuru için bakalım nasıl zorlayacaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt