Metin Bakırören
Aslan Üye
- 12 Haziran 2018
- 7.753
- 4.387
- 778
vakit geçiriyoruz..hiçbiri. gerçekleşme ihtimali olmayan hayallere kapılmayalım renktaş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vakit geçiriyoruz..hiçbiri. gerçekleşme ihtimali olmayan hayallere kapılmayalım renktaş.
Simdiye kadar zaten transfer yapmak icin yapmamistin zaten. Bos herifYusuf Günay: "Galatasaray'ın menfaatleri her şeyin üzerindedir. Transfer yapmak için transfer yapmak asla kabul edeceğimiz bir durum değil."
Yusuf Günay: "Elimizdeki imkanlarla gereğini yapacağız."
Ben bu forumda herkesin görüşüne saygı gösteririm herkesin de göstermesi gerektiğine inanırım ama alt yazı olarak FT diye başlayan cumleni silmeni rica ediyorum seversin sevmezsin ayrı tercihindir ama FT tarzı bir söylem bir Galatasaraylıya yakışmıyor Fatih Terim de en kötü hoca demek istemiyorsan bir kardeşin ve renktaşın olarak senden ricam budurBari hamsilerler görüşüp 6 aylık Ekuban'i kiralasak.
Zaten yarım senelik en fazla 500 bin alıyordur 500' kiralık ücretini veririz toplam 1 milyona hal ederiz.
+ Akbaba'yi bonservisiz veririz birde.
Yada
Ekuban bonservisi = akbaba+linnes + 3 m€

Adem daha iyisini yapardi o bile girti. Takima yarari yok birde kirmizi gorup oyundan atiliyor. Olsa nolur olmasa nolurDagneyi yine masşını kiralık gibi gösterip vereceklerse hiç vermesinler. Adam 9 gol atmış takımdaki en golcü öyle böyle.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Para yoksa 2024'e kadar sözleşmesi olan Tete'yi falan öpücükle mi getireceksin ustaPara yok agam bizimle eğleniy![]()
6 bile çokAdam parayı veremeyeceğimizi bile bile 14 m diyor yav
Dün de söyledim İrfan'ın değeri max 6 m civarı olmalı
Göndermemek için oyalıyor resmen
Cebinde akrep mi var6 bile çok
Ha 500 taksitle olabilir ama bonuslarla monuslarla taş çatlasın 5 veririm
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Agir cekim futbol zevk veriyoryarin ftballa doyacagiz yine
Renktaş sen fm gibi sanıyorsun galiba hayatı. Avrupadan nakit para vermeden kimseyi alamazsın. Hele hele genç yetenekli adamını kimse sana taksitle vermez. Taksitle sadece Türkiye'den adam alınabilir ki bizimkilerde sadece Türkiyeye saldırıyor şuanMillet neden Iran Can diye ölüyor anlamıyorum. LeşoğluLeş adam. Yok kafası bizdeymiş, yok zartmış yok zurtmuş.
Bi .ikimi oynadığı yok. Kaç tane maçını izledim, hattrick yaptığı maçta bile golleri çıkarsan 10 üzerinden en fazla 5lik oyun bile oynamadı o maç.
Hele hele çift rakamlı bi paraya gelirse çok söveriz...
InşaAllah gelmez. Yabancı kuralıda 16 oldu. 10 milyona 4 tane Irfan Can alınır
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
seni kandırırlar abi bu nevzatın oğlu nevzata inanmaz