Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bari hamsilerler görüşüp 6 aylık Ekuban'i kiralasak.

Zaten yarım senelik en fazla 500 bin alıyordur 500' kiralık ücretini veririz toplam 1 milyona hal ederiz.
+ Akbaba'yi bonservisiz veririz birde.

Yada

Ekuban bonservisi = akbaba+linnes + 3 m€

FT'ye tekrar çöpleri doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!

Yusuf Günay: "Galatasaray'ın menfaatleri her şeyin üzerindedir. Transfer yapmak için transfer yapmak asla kabul edeceğimiz bir durum değil."

Yusuf Günay: "Elimizdeki imkanlarla gereğini yapacağız."
Simdiye kadar zaten transfer yapmak icin yapmamistin zaten. Bos herif

Bari hamsilerler görüşüp 6 aylık Ekuban'i kiralasak.

Zaten yarım senelik en fazla 500 bin alıyordur 500' kiralık ücretini veririz toplam 1 milyona hal ederiz.
+ Akbaba'yi bonservisiz veririz birde.

Yada

Ekuban bonservisi = akbaba+linnes + 3 m€

FT'ye tekrar çöpleri doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!
Ben bu forumda herkesin görüşüne saygı gösteririm herkesin de göstermesi gerektiğine inanırım ama alt yazı olarak FT diye başlayan cumleni silmeni rica ediyorum seversin sevmezsin ayrı tercihindir ama FT tarzı bir söylem bir Galatasaraylıya yakışmıyor Fatih Terim de en kötü hoca demek istemiyorsan bir kardeşin ve renktaşın olarak senden ricam budur

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Millet neden Iran Can diye ölüyor anlamıyorum. LeşoğluLeş adam. Yok kafası bizdeymiş, yok zartmış yok zurtmuş.

Bi şey oynadığı yok. Kaç tane maçını izledim, hattrick yaptığı maçta bile golleri çıkarsan 10 üzerinden en fazla 5lik oyun bile oynamadı o maç.

Hele hele çift rakamlı bi paraya gelirse çok söveriz...

InşaAllah gelmez. Yabancı kuralıda 16 oldu. 10 milyona 4 tane Irfan Can alınır

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bize Visca ..onyekuru..mohamed ve bir ortasaha gerek ki yarışta kalalım..

İrfan can bence alanda patlayacak

Millet neden Iran Can diye ölüyor anlamıyorum. LeşoğluLeş adam. Yok kafası bizdeymiş, yok zartmış yok zurtmuş.

Bi .ikimi oynadığı yok. Kaç tane maçını izledim, hattrick yaptığı maçta bile golleri çıkarsan 10 üzerinden en fazla 5lik oyun bile oynamadı o maç.

Hele hele çift rakamlı bi paraya gelirse çok söveriz...

InşaAllah gelmez. Yabancı kuralıda 16 oldu. 10 milyona 4 tane Irfan Can alınır

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renktaş sen fm gibi sanıyorsun galiba hayatı. Avrupadan nakit para vermeden kimseyi alamazsın. Hele hele genç yetenekli adamını kimse sana taksitle vermez. Taksitle sadece Türkiye'den adam alınabilir ki bizimkilerde sadece Türkiyeye saldırıyor şuan

24-year-old Moroccan international Youssef Aït Bennasser remains on the transfer market too – ASM will allow the player to terminate his contract, which expires in 6 months time, this month, if he finds a project that suits him (RMC Sport)

denenebilir.

seni kandırırlar abi bu nevzatın oğlu nevzata inanmaz
5c8bbc3a45d2a0819481973a.webp

Su tipe inanmazsam rahat uyuyamam. Nur var adamin yuzunde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt