Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Irfan iyi oyuncu olabilir ancak 10 milyon falan verirsek aptallık ederiz. Geri dönüşü ne olacak, kaça satabileceksin ki? 7 milyon euro üstü verilmez. Vermiyorlarsa güle güle kullansınlar. Para gelirse gerçekten, muhammed , onye ve yusuf alınmalı. 3ü de genç ve ilerde satabileceğin adamlar. Eksikleri de az çok kapatır.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav tamam para yok, al sat dengesi var vs.

Bunları bahane ederek hiç bir şey yapmamayı ben de yaparım.O zaman yönetici diye orada oturmanın ne anlamı var? Yeni kaynaklar yaratamıyorsan, transfer dönemi öncesinden planlamanı yapıp, gerekirse Afrika'nın köylerini izleyip çıkartıp getiremiyorsan başarısızsın demektir. Bize çaresizlik içinde çare üretecek adam lazım, yoksa bahane herkeste var.

Diagne yıllık ücreti ödeyeceklerse 2 milyon kiralık muazzam. Bayağı bir maddi rahatlama sağlar.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam çıkmış diyor ki ffp ye uymaya çalışıyoruz.. Yahu kardeşim sen hiç transfer yapmıyorsun ki zaten her türlü uyacaksın.. Yani ben de şu an görevde olsam transfer yapamam ve ffp ye uymuş olurum..Ne farkımız var

Hayır fb bjk bunlarda da ffp vardı bunlar nasıl bir şekilde kılıfına uyduruyor..

Neresinden bakarsan bak felaket yorucu bir dönem..

Adam çıkmış diyor ki ffp ye uymaya çalışıyoruz.. Yahu kardeşim sen hiç transfer yapmıyorsun ki zaten her türlü uyacaksın.. Yani ben de şu an görevde olsam transfer yapamam ve ffp ye uymuş olurum..Ne farkımız var

Hayır fb bjk bunlarda da ffp vardı bunlar nasıl bir şekilde kılıfına uyduruyor..

Tebrik ederim güldüren bir yorum olmuş. :)

Tüm dünyayı dolaşıp adam bulamadılar gittiler son gün Diagneye 13 milyon euro gömdüler onun 6 ay öncesinde Akbabaya 4.5 gömdüler. 17.5 milyon euro ödeyen adam gelip hayıflanmasın FFP,Para yok diye. O koltukta oturuyrsan parayı bulacaksın kardeşim oyuncu satacaksın,ikna edeceksin,gerekirse profesyonele bırakıp ettiğin kara bakacaksın.

Muriqi kılıf mılıf gitti yüksek paraya,Elif Elmas çöpü aynı şekilde. Beşiktas Tosici 5 milyon euroya sattığı dönem biz Gomis gibi adamı 6 milyon euroya verdik ondada kaç ay taksitle verdiler.

Şu anda Papu Gomez tam bir fırsat transferi aslında.

1611076813391.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt