Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beni takip etmen sevindiriyor.Zorunlu satin almaysa 1 saniye dusunmeden yollarim
Tebrik ederim güldüren bir yorum olmuş.Adam çıkmış diyor ki ffp ye uymaya çalışıyoruz.. Yahu kardeşim sen hiç transfer yapmıyorsun ki zaten her türlü uyacaksın.. Yani ben de şu an görevde olsam transfer yapamam ve ffp ye uymuş olurum..Ne farkımız var
Hayır fb bjk bunlarda da ffp vardı bunlar nasıl bir şekilde kılıfına uyduruyor..
Neresinden bakarsan bak felaket yorucu bir dönem..

Onye kabul etmezSABAH - Güncel Haberler, Son Dakika ve Gazete Haberleri | ÖZEL Fenerbahçe'den Henry Onyekuru bombası! @albandemir
Adam çıkmış diyor ki ffp ye uymaya çalışıyoruz.. Yahu kardeşim sen hiç transfer yapmıyorsun ki zaten her türlü uyacaksın.. Yani ben de şu an görevde olsam transfer yapamam ve ffp ye uymuş olurum..Ne farkımız var
Hayır fb bjk bunlarda da ffp vardı bunlar nasıl bir şekilde kılıfına uyduruyor..
Neresinden bakarsan bak felaket yorucu bir dönem..
Haberin kaynağını görünce benSABAH - Güncel Haberler, Son Dakika ve Gazete Haberleri | ÖZEL Fenerbahçe'den Henry Onyekuru bombası! @albandemir
Şu anda Papu Gomez tam bir fırsat transferi aslında.
Yonetim böyle davranmaya devam ederse her şey olabilir. Günlerdir ailesi burda adamın.Onye kabul etmez
Szalai haberini ilk bu adam verdiOnye kabul etmez