Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben artık şunu düşünüyorum bu dakikadan sonra gelecek oyuncu da gelmesin bir zahmet ayrıca bu yönetim aldığı her oyuncuyu de bruyne zannedip oradan baskı oluşturmaya çalışıyor kamuoyunda o nedenle kimse gelmesin bu yetersiz beceriksiz vasıfsız fb ye peşkeş çekilen ligde düzene dur diyemeyecek bariz düşmanlık edenlerin önünde el pençe divan duran yönetim kurulu gitsin başka da birşey istemiyorum

Adamlar St.Etienin teklifini kabul etmemis.Yarisi pesin yarisi sonra olacak sekilde.Hepsini pesin istiyorlarmis.Sence bir Turk kulubunun teklifini kabul ederler mi?
Profesyonel düşünmek lazım böyle şeylerde
De bizim transfer komitesi pek prof. değil işte sorun o

Fb devreye girerse 1 hafta sürmez alırlar. Adamın Türkiyeden başka isteyeni yok ya bize gelecek yada fbye vs. Bunu kaptırırlarsa sokağa bile çıkamaz bu yönetimdekiler.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunu kim iddia ediyor yahu adamı Belçikadan 3 farklı kulüp istiyor..

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Bunu kim iddia ediyor yahu adamı Belçikadan 3 farklı kulüp istiyor..

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Hocam Belçika takımları bonservis veremez. Kiralık alsalar bizim verdiğimiz maaşın anca 3'te 1'ini verebilirler Onye kabul etmez. (Bonservis veremez derken çıkarıp 6 felan veremezler verselerde Onye ikna olmaz.)

Bu işin tek oluru Onyekuru'nun Galatasaray'a gelmesidir 2. bir opsiyon yok.

fener onyekuru haberinin nasıl çıktığını açıklayayım da aydınlanın

-alo oğlum volkan biliyorsun mesut filan gaza geldik cimbom da transferde sıkıntılı daha sıkıntıya sokacak ne yapabiliriz

-abi patlatalım bir onyekuru haberi ne dersin

-tamam oğlum kib aeo

Sıkı takip edenler iyi bilir ömer bayramın geldiği devre arasındaki gibi zerre umudum yok. Başlığı bile takip etmek içimden gelmiyor. Emeği geçenlere saygılar...

Rakiplerinden 5 puan geridesin, çok zor bir fikstür var önünde, kadro kaliten rakiplerinden geride. Rakiplerin bile hamle yapmaya çalışıyor ve yapıyor, sen hala yerinde bekliyorsun. Bu yönetim kötü niyetli kesinlikle. 2 düzgün transfer yapılsa taraftarın ve hocanın morali düzelir havaya girersin ama bilerek istemiyorlar.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:D
harry-kane-komedi-caps-1.webp

Bu konu boş yere. Yönetim,Hoca,Apo,Topçuların %90 ı takımdan ayrılmalı. Yeni topçu alıp masrafa gerek yok. Yeni kan lazım yeni hoca yeni yönetim yeni futbolcular yeni sponsor.

Kulübü bu kadar eli mahkum bırakmak için Ali Koçtan ne aldınız çok merak ediyorum.

Hocam Belçika takımları bonservis veremez. Kiralık alsalar bizim verdiğimiz maaşın anca 3'te 1'ini verebilirler Onye kabul etmez. (Bonservis veremez derken çıkarıp 6 felan veremezler verselerde Onye ikna olmaz.)

Bu işin tek oluru Onyekuru'nun Galatasaray'a gelmesidir 2. bir opsiyon yok.

Gelirine bakar rengim, Onye 15-20 getirecekse o 6yı veriyorlar artık.

Bizim için olmazsa olmaz Onyekuru transferi, kesinlikle alınmalı tek transfer hakkım olsa gözüm kapalı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt