Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çapsız yönetim transfer yapmayacaksanız çıkın erkek gibi söyleyin, 30 milyona yakın insan beklemekten çürümesin. Günler eriyor ama hala hiç bir gelişme yok. Sezonu gözden çıkardığınızı, sattığınızı bu kadar belli etmeyin be.
Dediler ya zaten.

Bunu da tepki almamak için lafı süsleyip söylediler.

Forum da yöneticiler olsa takipte dayanamaz kendilerine küfür ederlerdi
bu kadar vicdansızlık olur mu talip olduğumuz oyuncular belli bari sürece dair bilgi verin

O paralar kulüpten her türlü çıkacak ha şimdi imzaları atmışsın ha sezon bitince, transfer yapmamak Galatasaray'a ihanettir başka bir açıklaması yok.

Çapsız yönetim transfer yapmayacaksanız çıkın erkek gibi söyleyin, 30 milyona yakın insan beklemekten çürümesin. Günler eriyor ama hala hiç bir gelişme yok. Sezonu gözden çıkardığınızı, sattığınızı bu kadar belli etmeyin be.
Bir de bu kadro ligin en iyi kadrosu diyorlar ya,orada bir kahkaha alıyor beni.

D

Fatih terimin takımında ne vida ne Caulker iş yapabilir bize atletik stoper lazım geride hayvani bir boşluk veriyoruz çünkü kurgudan dolayı.
Rengim izlemek inancaz ya Allah aşkına Vida nın neresi yavaş. Adam yokken her maç 2-3 yiyen bjk defansı, vida dan bu yana tek gol yemiş son 8 hafta da. Sırf karaktersiz diye vida yı gömmenin anlamı yok.

Aynını canere yaptık gördük ne kaybettiğimizi. Takım ön direği geçiremiyor. Ligde duran toptan gol atamayan tek takımız.

Herşeyi geçtim ya, sadece şunu düşünsek bile kafi. Bedava vida mı daha yavaş bedava donk mu?

Bende psikopat ve mental sorumluyum
Yaktirdin
Screenshot_20210119-215836_Photos.jpg

Beyler mahpustan çıktım keyifler nasıl? Luyindama hala defolmadı mı? Hala sinirim geçmedi ona ve onu savunanlara karşı. Her an süresiz ban alabilirim birine ana avrat sövüp. O derecede sinirim. Belhanda'dan da nefret ederim de Luyindama onu bayağı bayağı geçti.

Bir de demiyorlar mı bizden sonraki yönetime sıkıntı bırakmak istemiyoruz Allah aşkına kim böyle birşey düşünür bahaneye bak. İyi niyetli olsalar çözüm üretirler en azından boşta olan adamlara falan yönelirler hiçbir çaba kıpırdama yok anadolu kulüpleri bile transfer yaparken koca Galatasarayda acziyet göstermek nedir arkadaş. Sakatlık ceza oldu mu oynatacak oyuncu kalmıyor biri dönüyor öbürü ceza alıyor falan rezalet. Vallahi bunlar hain artık masa da mı verdiler şampiyonluğu naptılarsa Allaha havale

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt