Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herşey yoluna girecekken sınır belası gelecek şimdi de en ağır tepkiyi koymak lazım herkes iptal ettirsin dekoderleri gerekirse ligden çekilinmeli

Cumhur başkanı mısın mahalle muhtarı mısın belli değil

Sanane federasyonun işinden

Herkes bildiği işi yapmalı

Cumhur başkanı kendi işine baksın. Bir ınsan her seyle ugrasarak verimli olamaz herkes iyi olduğu işi yapsın
Adamın karışmadığı bir yatak odası kaldı
Herşeyi bu bilir kafasında

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

recep tayyip erdoğan milli menfaat üzerine yabancı sınırını getirdik desin tüm türkiye karşı çıksa da devre arası olsa bile gelir.
hatta karşı çıkanlara iki de yafta vurdu mu kimse korkudan ağzını bile açamaz .

SA renktaslar bu yabancı kuralına takdim bende yani türk diye bir futbolcunun milyon euro kazanması mi gerekiyor yani sadece türk diye ya burak açıklama yapmış 30-32 yaşlarında arkadaşların futbolu bıraktı diye hiç bir insan sormuyor kardesveger o adamlar iyi futbolcu olsa idi zaten oynardı güray lardan bahsediyor. ya turkiyede futbolun ne olduğu yeni yeni anlaşılıyor kaldiki şu an ki milli takımbence sabote eden let var bu da yabancı kuralı nedeniyle diye düşünüyorum

Galatasaray 'ın çocuğu ardada karşı cıkmış yabancı sınırına

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

neden bu kontrol edebileceği, gündem değiştirmek için kullanabileceği sosyal kitleyi karşısına alsın?

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

karşısına almaz ki. ayran siyah dese ayran siyah derler herkes birbirine ikram ederler.
başkanlık çok mu isteniyordu ?
bedelli askerliğe kendisi karşı çıkıyordu birkaç ay sonra getirdi herkes eski sözlerini unuttu destek verdi.
muazzam bir imajı var öyle bir vatan millet sakarya edebiyatı yapar öyle bir konuşma yayınlar ki gözler yaşlı bir şekilde alkışlanır.
arabalar korkunç şekilde pahalandı memur maaşları kuşa çevrildi komik zamlar yapılıyor değişen bir şey yok hep destek tam destek .
ne yapsa yeridir diyen azımsanmayacak bir sosyal kitle var .

karşısına almaz ki. ayran siyah dese ayran siyah derler herkes birbirine ikram ederler.
başkanlık çok mu isteniyordu ?
bedelli askerliğe kendisi karşı çıkıyordu birkaç ay sonra getirdi herkes eski sözlerini unuttu destek verdi.
muazzam bir imajı var öyle bir vatan millet sakarya edebiyatı yapar öyle bir konuşma yayınlar ki gözler yaşlı bir şekilde alkışlanır.
arabalar korkunç şekilde pahalandı memur maaşları kuşa çevrildi komik zamlar yapılıyor değişen bir şey yok hep destek tam destek .
ne yapsa yeridir diyen azımsanmayacak bir sosyal kitle var .
Bu seferki konu biraz başka. Gördüğümüz gibi birbirine karşı "düşman" olan taraftarlar bir anda bir araya geliyor. Futbol bu ülkede siyasetten bile önemli.

Şu Siqueira gelsin yaw hadi çok bonservis vermek istemiyoruz anladık

Uzun adam zaten lafı söylemiş, geri kalanlarda normal olarak 4 ayak üzerinde havlayacaklar elleri mahkum. Fatih Terim'e helal olsun ne kadar eleştirsek bile duruşunu değiştirmedi. Evet videosu olayında da kimseye yaranmaya çalışmamıştı ama onun da imajını düşürdüler iyice son zamanlarda.

Bu seferki konu biraz başka. Gördüğümüz gibi birbirine karşı "düşman" olan taraftarlar bir anda bir araya geliyor. Futbol bu ülkede siyasetten bile önemli.

Türkiye cephesinden yana zerre umudum yok . sosyal medya üzerinden gösterilen tepkilerin anlamı yok icraata geçmedikçe .tribünler boş kalır mı kalmaz . digitürk alınmaz mı alınır . izlemem diyen kitle izleyene oranla devede kulak kalır bir anlamı olmaz. belki beinsport belki yatırım yapan yabancı kuruluş " hop orda dur bakalım " desin .

Türkiye cephesinden yana zerre umudum yok . sosyal medya üzerinden gösterilen tepkilerin anlamı yok icraata geçmedikçe .tribünler boş kalır mı kalmaz . digitürk alınmaz mı alınır . izlemem diyen kitle izleyene oranla devede kulak kalır bir anlamı olmaz. belki beinsport belki yatırım yapan yabancı kuruluş " hop orda dur bakalım " desin .
Ben tepki olacağını düşünüyorum, misal passolige verilen tepki. Yada yabancı sınırı varken tribünlerin boş, şimdilerde doluluk oranının artması gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt