Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şahsen tinercilerin vida yerine kaanı almasını tercih ederim kaan henüz pismemis bir cocuk,hersey olabilir yani ama vidayı gördük gayet saglam

Ferudun Tankut: "Latovlevici için 550 bin Euro gayet iyi bir fiyat bana göre. Çünkü 10 ay sonra sözleşmesi bitecek ve 31 yaşında bir oyuncu"

Aykut Kocaman yabancı sınırıyla ilgili. Şuanki sistemin sonuçlarını görmeliyiz dedi. Yani 2-3 sene daha devam etmeli gibisinden konuştu.
O Aykut ne konuştuğunu bilmiyor. Hem karşı gibi konuştu hem de transfer istiyorum diyor. İstediği oyuncularda Türk olsa hadi adamın bir görüşü var diyeceğim de neyse, Aykut hakkında yazı yazarken bile Aykut gibi saçmalıyorum. ?

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maicon ve Denayer' den hangisini beğenmediğini merak ettim. İkisinin de tam aradığımız özellikte stoperler olmadığı, daha iyi tercihler yapılabileceği düşüncesinde biri olarak olarak soruyorum...
Denayer seneye bizimle olmayacak her halükarda sonuç itibariyle dediğim gibi olası bir transfer cezasına karşı önlem alarak söyledim onu. Açıkçası Maicon için yorum yapmak adına erken, önceden de çok takip ettiğim bir oyuncu olmadığı için bilmiyorum ama sanırım ondan vazgeçebilirdim gibi gözüküyor şu an için ama bu oldukça zor bir iş olurdu. Denayer'i buradakilerin aksine ben beğeniyorum.

Adam formayi giydi hatta belkide antremana bile cikti ama hala aciklanmadi :D

Kaan ayhani isterdim bizde. Sakatliklari olmasaydi halen s04 da oynardi. Üstelik defansif allrounder + cdm oynayan bir oyuncu

_____________Muslera_______________
Mariano___Maicon__Denayer___Latovlevici
_____________Fernando_____________
_Feghouli__Ndiaye__Belhanda__Rodrigues
______________Gomis_______________
Carrasso:Güvenilecek alternatif
Serdar:Stoperlerin back up'ı
Linnes:Beklerin back up'ı
Selçuk:Fernando'nun back up'ı
Tolga-Yasin-Sinan:Forvet arkasındaki 4 lünün alternatifleri
Eren:Gomisin back up'ı

İmparaTudor hocamızın klas kadro yapılanmasına göz gezdirelim

Son düzenleme:
- yonetim kendi capinda yapabilecegi en iyi transferleri yapti, 3 ay once burda dursuna kufurler savuyorduk.
- futboldan bikmistik, ve umutsuzluk icindeydik.
- demekki 3.ayda cok sey yapilabiliyormus

eger sampiyon olacaksak 2 seye dikkat cekmek istiyorum

1- tudor zorlu maclarda dogru hamleler yapmasi lazim ve kotu oynadigimiz maclarda strateji oyunlarla kazanmasinida bilecek.
2- taraftar her ne olursa olsun mayis sonuna kadar takimi yanliz birakmasin

son olarak yedekteki isimler gol olunca biraz daha sevinsinler kardesim, sonucta bu bir takim kisisel bir sey degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt