Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.959
- 39.781
- 3.993
şahsen tinercilerin vida yerine kaanı almasını tercih ederim kaan henüz pismemis bir cocuk,hersey olabilir yani ama vidayı gördük gayet saglam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yabancı kuralı diye tutturmuşlar bence alınsa fena olmaz. Bu tff nin ne yapacağı belli değil. Onun için 1-2 potansiyelli genç katmaya çalışmalıyız
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O Aykut ne konuştuğunu bilmiyor. Hem karşı gibi konuştu hem de transfer istiyorum diyor. İstediği oyuncularda Türk olsa hadi adamın bir görüşü var diyeceğim de neyse, Aykut hakkında yazı yazarken bile Aykut gibi saçmalıyorum. ?Aykut Kocaman yabancı sınırıyla ilgili. Şuanki sistemin sonuçlarını görmeliyiz dedi. Yani 2-3 sene daha devam etmeli gibisinden konuştu.
Denayer seneye bizimle olmayacak her halükarda sonuç itibariyle dediğim gibi olası bir transfer cezasına karşı önlem alarak söyledim onu. Açıkçası Maicon için yorum yapmak adına erken, önceden de çok takip ettiğim bir oyuncu olmadığı için bilmiyorum ama sanırım ondan vazgeçebilirdim gibi gözüküyor şu an için ama bu oldukça zor bir iş olurdu. Denayer'i buradakilerin aksine ben beğeniyorum.Maicon ve Denayer' den hangisini beğenmediğini merak ettim. İkisinin de tam aradığımız özellikte stoperler olmadığı, daha iyi tercihler yapılabileceği düşüncesinde biri olarak olarak soruyorum...
Premier Lig'e de gidebilirdi. Yanılmıyorsam serbest oyuncularla imzalayabiliyorlar hala.35 yaşında ve Eylül ayına geldiğimiz halde takım bulamadı. Normal
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3ten fazla mevkide oynamakta iyi değil şahsen. Odaklanma sorunu olur adam kendini sabit gelistiremezKaan ayhani isterdim bizde. Sakatliklari olmasaydi halen s04 da oynardi. Üstelik defansif allrounder + cdm oynayan bir oyuncu
3ten fazla mevkide oynamakta iyi değil şahsen. Odaklanma sorunu olur adam kendini sabit gelistiremez
LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tudor ne mezunu acabaBu Tudor'un kadro mühendisliği harbi müthüş
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi