- 2 Temmuz 2011
- 140.147
- 60.229
- 5.628
Arda nin tribünde olmasi sahada olmasından kat kat zarar verir Sergen
LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu konuda Galatasaray harekete gececek.medyaya konusmayacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda nin tribünde olmasi sahada olmasından kat kat zarar verir Sergen
LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bak canım kardeşim, ikide bir aramızda kuşlar var diye milleti töhmet altında bırakma, bişey diyeceksen net konuş. Yoksa bu şekilde daha ağzını açmadan ayıp ediyorsun. Hadi Ardanın bugüne kadar yediği haltları bir çırpıda unutup millete ikide bir laf çakıyorsunuz, Arda gelip topuna baksa bile, medya daha o ilk antrenmana çıkmadan bir sürü haber stoklamış olacak buna da mı aklınız ermiyor.Anlamıyorlar sergio cum. Anlamazlarda. Aramızda kuşlar var ötüyorlar. Şimdi ağzımı açıcam ban yicem.
Karakter olarak rezil , oyun olarak geride , göbekli birine destek çıkmam ben.
Selçuğada destek çıkayım oda formayı giyiyor atıyor gerçi kaptaaan.
Fotomaç muhabiri gibiTancredi Palmeri bu adam nasıl bir muhabir bu sene takip eden olmuştur illaki?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayır, kendi ağzından açıkladı kalacağım diye, sonra son anda bırakıp gitti.Ne zaman dedi ya ben niye hatırlamıyorum ? Ben gideceği en baştan beri belliydi diye hatırlıyorum ?
Ya Arda Tolga ve Garry'i toplar, katlar ve cebine koyar yetenek olarak. Konu o değil zaten. Herif çete resmen.
avrupa'da oynarken 'bile' ifadesine katilmiyorum, yurtdisindaykn uzak durmak daha zordur ulke meselelerinden.ama iste tüm bunları yapabilecekmi adam avrupada oynarken bile magazinden siyasetten uzak duramadı
burda durması imkansıza yakın yani bu konulara girerse bırak futbolu bize zarardan baska katkısı olmaz
bu konularada cok meyilli cünkü adam zeki ama aynı zamanda geveze konusmadan duramıyor
Bak canım kardeşim, ikide bir aramızda kuşlar var diye milleti töhmet altında bırakma, bişey diyeceksen net konuş. Yoksa bu şekilde daha ağzını açmadan ayıp ediyorsun. Hadi Ardanın bugüne kadar yediği haltları bir çırpıda unutup millete ikide bir laf çakıyorsunuz, Arda gelip topuna baksa bile, medya daha o ilk antrenmana çıkmadan bir sürü haber stoklamış olacak buna da mı aklınız ermiyor.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
benim kastettiğim formayı giyince desteklenmesi gerekir diyor , bende ona cevap veriyorum formu kastetmiyorum orda.Arda ile Selçuk bir değil. Arda son 6 aya kadar. Barcada 20 90 dakikada 13 gol 8 asist yapmış bi adam ? Selçuk napıyordu acaba. Arda forma girerse ligi aldırır bize.
Ya kardeşim Arda takımdan kesilse olay çıkarınca, ya da formsuz olunca kadroya girmese bu sefer algı yapılır sağda solda bilmiyormuş gibi konuşma lütfen.Aynen tribünden ıslıklayacak takımı.![]()
Yoruma gel ya
Kanatlarını sevdiğim.