Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlamıyorlar sergio cum. Anlamazlarda. Aramızda kuşlar var ötüyorlar. Şimdi ağzımı açıcam ban yicem.
Bak canım kardeşim, ikide bir aramızda kuşlar var diye milleti töhmet altında bırakma, bişey diyeceksen net konuş. Yoksa bu şekilde daha ağzını açmadan ayıp ediyorsun. Hadi Ardanın bugüne kadar yediği haltları bir çırpıda unutup millete ikide bir laf çakıyorsunuz, Arda gelip topuna baksa bile, medya daha o ilk antrenmana çıkmadan bir sürü haber stoklamış olacak buna da mı aklınız ermiyor.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Karakter olarak rezil , oyun olarak geride , göbekli birine destek çıkmam ben.
Selçuğada destek çıkayım oda formayı giyiyor atıyor gerçi kaptaaan.

Arda ile Selçuk bir değil. Arda son 6 aya kadar. Barcada 20 90 dakikada 13 gol 8 asist yapmış bi adam ? Selçuk napıyordu acaba. Arda forma girerse ligi aldırır bize.

ARDA forumu okuyorsan gel ve bu mesajı begen

ardaya medyaya acıklama yapması yasaklansın geliyosa.

ama iste tüm bunları yapabilecekmi adam avrupada oynarken bile magazinden siyasetten uzak duramadı

burda durması imkansıza yakın yani bu konulara girerse bırak futbolu bize zarardan baska katkısı olmaz

bu konularada cok meyilli cünkü adam zeki ama aynı zamanda geveze konusmadan duramıyor
avrupa'da oynarken 'bile' ifadesine katilmiyorum, yurtdisindaykn uzak durmak daha zordur ulke meselelerinden.
Adamin karakteri belli, herseye burnunu sokmaya bayiliyor, bunu bir sorumluluk olarak goruyor ve buyuk risk aliyor aslinda. euro2016'dan baslayan surecte aldigi bu riskler gotunde patladi. O da bunun farkinda ve gelirse kullerinden dogmaya calisacaktir, egosunun biraz da olsa torpulendigini dusunuyorum.

Bak canım kardeşim, ikide bir aramızda kuşlar var diye milleti töhmet altında bırakma, bişey diyeceksen net konuş. Yoksa bu şekilde daha ağzını açmadan ayıp ediyorsun. Hadi Ardanın bugüne kadar yediği haltları bir çırpıda unutup millete ikide bir laf çakıyorsunuz, Arda gelip topuna baksa bile, medya daha o ilk antrenmana çıkmadan bir sürü haber stoklamış olacak buna da mı aklınız ermiyor.

Ya ben Ardayı savunmuyorum ? Sadece bu gereksiz karşıtlığa karşıyım ve birkaç kişi körüklüyor ha bire. Arda nın GS için 3 olumsuz hareketi varsa 30 olumlu hareketi var. Sende cımbızla kötüleri çek söyle.

233.jpg
Ayıp ettin!

Arda ile Selçuk bir değil. Arda son 6 aya kadar. Barcada 20 90 dakikada 13 gol 8 asist yapmış bi adam ? Selçuk napıyordu acaba. Arda forma girerse ligi aldırır bize.
benim kastettiğim formayı giyince desteklenmesi gerekir diyor , bende ona cevap veriyorum formu kastetmiyorum orda.

----------------------------------------muslera--------------------------------------
mariano---------------maicon--------serdar-----------------------lacotovchi
--------------------------fernando---------ndiyaye----------------------------------
feghuli-------------------------belhanda---------------------------arda
----------------------------gomis---------------------------------------------------------------

yedek 11:

-------------------------------carasso----------------------------------------------
tarik------------ahmet-------------denayar------------------linnes
-----------------------tolga------------selcuk----------------------------
rodrigues------------------------emrah--------------------------------yasin
----------------------------------eren----------------------------------------

Forum kurallarını ihlal edenleri konudan atıyorum. Bu gece Yargıç Stevens gibi hissediyorum. Ceza vermekten de kaçınmıyorum. Bilginize ! Elim bile titremiyor. ;)

Gelirse artık destek çıkacağız tabi ki medyanın ağzına laf vermeyip eleştireceksek kendi içimizde eleştireceğiz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gece vakti ve kabus gibi bir haber.Arda ve Selçuk bu takımı karıştırır.Gruplaşma muhabbetleri başlar.İnşallah gelmez şu gereksiz.Malûm daha gelmeden kankisini yalayarak nasıl bir gereksiz olduğunu göstermişti.Sözünde dur ve gelme!!!

Geldiyse hayırlı olsun.Geçen yazmıştım,takımda asker ve general yok ama albay-binbaşı-yüzbaşı var.İnşallah general olmaya çalışmaz.Taraftarın yapması gereken şey tüm futbolculara tek tek generalin Tudor olduğunu hissettirmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt