Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir yere gitmiyorum dedi, son anda bırakıp gitti, ihtiyaç olduğunda teklif yaptık komik buldu. Dışarıdan takıma müdahale etmeye çalıştı. Çok sevdiği Galatasaray çok güzel kadro kurmuş olmasına rağmen yabancı sınırı operasyonuna dahil oldu. Yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim, bu kadar unutkan olmayın. İsteyeni olsa ekmeğini yediği kulübün yüzüne bile bakmaz.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gidiş sürecini hepimiz yaşadık. O şartlar altında ülkede kalıp futbol oynaması imkansızdı. Sizde unutkanlık var sanırım. Adamın her şeyine laf ettiler. Her hareketini eleştirdiler. Bunu yapan rezillerin tek amacı bizi daha kötü duruma düşürmekti. Bizde afiyetle yedik ve adamı iyice gömdük. Gitmeye karar verdi ve gitti. Bence en doğrusunu yaptı. Para kazandırarak gitti.

----Barcelona'ya geldik, ben kulübe ve bu kadar yatırıma sadakat göstermek için kiralık gitmedim. Galatasaray kiralamak istedi. Orada yapılan teklif kötü ve komikti. Ama ne yapalım G.Saray kulübümüzü seviyoruz.”----

Ben bu sözlerden Galatasaray'ın Barcelona'ya yaptığı teklifi komik olarak değerlendiriyorum. Evet bende Arda gibi düşünüyorum.

Yabancı sınırı hakkında söylediklerini bilmiyorum ve bulamadım. Eğer kaynak gösterirseniz değerlendirebilirim.

30 mılyonluk topcu gelıyor

adamın gelme ihtimali şurda forumu karıştırıyor takımı ne yapar siz düşünün

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya ben Ardayı savunmuyorum ? Sadece bu gereksiz karşıtlığa karşıyım ve birkaç kişi körüklüyor ha bire. Arda nın GS için 3 olumsuz hareketi varsa 30 olumlu hareketi var. Sende cımbızla kötüleri çek söyle.
İster savun ister savunma, senin bileceğin iş. Gelmesini istiyorsun, bunu burda dile getirme hakkını kendinde görüyorsun o zaman gelmesini istemeyenlerinde böyle bir hakkı var. Bunu alıp insanları töhmet altında bırakmak hadi kötü bir laf demeyeyim ama Günah be kardeşim. Şimdi bende kalkıp sen bu güzelim takımın karışmasını istiyorsun demek ki, sen kuşsun desem güzel olur mu? Galatasaray benim yuvam, ben Galatasaraylıyım, bunları sen bende ediyoruz, zaten kimsenin sorguladığı Ardanın taraftarlığı değil. Ama bu laflar yediği haltların yanında devede kulak, daha önemli şeyler. Şu anda bu adam gelirse bu takımın karışma potansiyeli çok yüksek, bunu daha bir kaç gün önce üstüne vazife olmayan iki konuda yaptığı açıklamar ile gördük. Biri Selçuk meselesi diğeri yabancı sınırı meselesi, ikiside Galatasarayın zararına olaylar.

Arda gelirse Belhanda'yı keser böyle vasat oynamaya devam ederse

Biz tepkimizi koyduk bunu biliyor üstüne gelecekse ya eşşek gibi top oynayacak ya da eşşek gibi top oynayacak.
Yatmaya gelirse, karşısına aldığı taraftar onun aklını alır.
Edepli, hizipçilik yapmadan akıllı top oynar takıma ayak uydurur mücadele ederse ne ala-ki pek sanmıyorum- destekleriz icabında,hodri meydan.

Gidiş sürecini hepimiz yaşadık. O şartlar altında ülkede kalıp futbol oynaması imkansızdı. Sizde unutkanlık var sanırım. Adamın her şeyine laf ettiler. Her hareketini eleştirdiler. Bunu yapan rezillerin tek amacı bizi daha kötü duruma düşürmekti. Bizde afiyetle yedik ve adamı iyice gömdük. Gitmeye karar verdi ve gitti. Bence en doğrusunu yaptı. Para kazandırarak gitti.

----Barcelona'ya geldik, ben kulübe ve bu kadar yatırıma sadakat göstermek için kiralık gitmedim. Galatasaray kiralamak istedi. Orada yapılan teklif kötü ve komikti. Ama ne yapalım G.Saray kulübümüzü seviyoruz.”----

Ben bu sözlerden Galatasaray'ın Barcelona'ya yaptığı teklifi komik olarak değerlendiriyorum. Evet bende Arda gibi düşünüyorum.

Yabancı sınırı hakkında söylediklerini bilmiyorum ve bulamadım. Eğer kaynak gösterirseniz değerlendirebilirim.
Gittiği sezon güzel bir takım kurulmuştu, Fatih hoca ihtiyacım var deyip kalması için ikna etmişti. Kendiside bunu beyan ederek bu şekilde açıkladı.

Tudor sneijder ve bruma gıbı adamları silmiş adam arda bi terbiyesizlik yaparsa tudor dırek keser bunu bıldıgımız ıcın gelsin diyoruz

Kardeşim gelirse ıslıklarım söverim falan diyorlar ya. Adama insan gibi anlatıyorum gelip orada şow yapıyor. Medyum Alex olmuş herkes.

Hocam insanlar gerginken pek fazla konuşmamak lazım, başka konulara geçmek konuyu geçiştirmek daha uygun, sıkma canını sende. Futbolcular, TD'ler geçici aslolan GALATASARAYdir.:hat:

Bence haber yalan, iç basından haber yok. Daha öncr de Katalan medyasında benzeri haberler çıkmıştı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalnız Rodrigues ve Tolga yerine Arda ve Feghouli girince takım hem daha yaşlanacak hem de oyun karakteri olarak bambaşka bir takım olacaktır. Bu ikilinin girişiyle ilk 3 maçtaki oyunun beklenmesi zor.

Yedekler ise biraz canlandı: Carrasco, Linnes, Denayer, Ahmet, Selçuk, Tolga, Yasin, Sinan, Rodrigues, Eren
feghouli rodriguesten daha çok önde basar daha cok defansa yardım eder.

İster savun ister savunma, senin bileceğin iş. Gelmesini istiyorsun, bunu burda dile getirme hakkını kendinde görüyorsun o zaman gelmesini istemeyenlerinde böyle bir hakkı var. Bunu alıp insanları töhmet altında bırakmak hadi kötü bir laf demeyeyim ama Günah be kardeşim. Şimdi bende kalkıp sen bu güzelim takımın karışmasını istiyorsun demek ki, sen kuşsun desem güzel olur mu? Galatasaray benim yuvam, ben Galatasaraylıyım, bunları sen bende ediyoruz, zaten kimsenin sorguladığı Ardanın taraftarlığı değil. Ama bu laflar yediği haltların yanında devede kulak, daha önemli şeyler. Şu anda bu adam gelirse bu takımın karışma potansiyeli çok yüksek, bunu daha bir kaç gün önce üstüne vazife olmayan iki konuda yaptığı açıklamar ile gördük. Biri Selçuk meselesi diğeri yabancı sınırı meselesi, ikiside Galatasarayın zararına olaylar.

O kaynak yalan haber yapmadıysa geldi diyelim. Süreç ortada. Ayrıca yabancı sınırı kuralı için ilk geldiğinde laf etti YIL 2015. Yeni birşey değil o. Takımı karıştırma ihtimali %1 Tudor varken ve Taraftar linç etmek için en ufak hata kollarken biryeri karıştıramaz.

ardacim canim benim gel sen gelll ben seni herturlu desteklerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt