Emre Ceylan
Parçalı Üye
- 25 Mayıs 2013
- 3.552
- 1.349
- 1.273
Bir yere gitmiyorum dedi, son anda bırakıp gitti, ihtiyaç olduğunda teklif yaptık komik buldu. Dışarıdan takıma müdahale etmeye çalıştı. Çok sevdiği Galatasaray çok güzel kadro kurmuş olmasına rağmen yabancı sınırı operasyonuna dahil oldu. Yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim, bu kadar unutkan olmayın. İsteyeni olsa ekmeğini yediği kulübün yüzüne bile bakmaz.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gidiş sürecini hepimiz yaşadık. O şartlar altında ülkede kalıp futbol oynaması imkansızdı. Sizde unutkanlık var sanırım. Adamın her şeyine laf ettiler. Her hareketini eleştirdiler. Bunu yapan rezillerin tek amacı bizi daha kötü duruma düşürmekti. Bizde afiyetle yedik ve adamı iyice gömdük. Gitmeye karar verdi ve gitti. Bence en doğrusunu yaptı. Para kazandırarak gitti.
----Barcelona'ya geldik, ben kulübe ve bu kadar yatırıma sadakat göstermek için kiralık gitmedim. Galatasaray kiralamak istedi. Orada yapılan teklif kötü ve komikti. Ama ne yapalım G.Saray kulübümüzü seviyoruz.”----
Ben bu sözlerden Galatasaray'ın Barcelona'ya yaptığı teklifi komik olarak değerlendiriyorum. Evet bende Arda gibi düşünüyorum.
Yabancı sınırı hakkında söylediklerini bilmiyorum ve bulamadım. Eğer kaynak gösterirseniz değerlendirebilirim.