Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vatani görevi için askere gidecek Batuhan kardeşimize Allah kavuştursun diyorum. Sağ salim tezkereni al gel. Hayırlı olsun.

Abi ben rütbeli olmak için üniversitesinin mülakatlarına gittimde, sağlıktan elendim maalesef. Yinede bu iyi niyetin için Allah razı olsun çok teşekkürler.:hat:

Ne için içinde değildiği yahu, adam kendi açıkladı bunu. Gitsin, herkes bir yerde sevindi Avrupa'ya gitmesine. Ama gidecekse son dakika değil, son anda apar topar Rierayı aldık ne çabuk unuttunuz. Allahtan adam ilk başlarda kötü başlamasına rağmen iyi götürdü işi. Neden stada gelinmeden bu kulübe destek olunamıyor mu?

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arda'yı zorla takımda tutmak istediler. Son zamanlara kadar tuttular ama daha sonra göndermek zorunda kaldılar. Bu yıl Sneijder'in gideceği 3 ay önceden belli olduğu gibi Arda'nın gidişide belliydi. Neden anlamakta zorlanıyorsunuz ki? Ayrıca son yazdığımdan onu anlamanıza üzüldüm. Neyse uzatmayalım. Küçüğünüz olarak bir tavsiye vereyim. Siyasi düşünmeyin bırakın, kininizi içinizde saklayın.

İnstagramda hâlâ gelmesi için yalıyorlar.Ulan bunlar harbi gerizekalı.Bunca yıldır bu sözde evladın karakterini hâlâ çözememişler.Madem o kadar istiyorsunuz.Gelsin ulan takımda gruplașmayı çıkarsın.Bütün emeğin,havanın içine etsin.Ondan sonra gelmesini isteyenler inlerine çekilecektir.
Ne inlerine çekilmesi,Ardanın ilk yanlışında instagramdan sövmeye başlarlar bu sefer

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burada gelmesin diye ağır ithamlarda bulunduğunuz Arda senin benim gibi Galatasaraylı.

6 yıldır Avrupada adam her verdiği demeçte bunu dile getirdi.

Galatasaray taraftarı gibi konuştu her zaman her yerde.

Birçok yanlışı olmuştur ama Galatasaray armasına hiçbir zaman yanlışı olmamıştır.

Ben Galatasaray taraftarı olan bizim evlat Ardanın geri dönmesinden yanayım inşallah haber de doğrudur, pastanın çileği Arda olur.

Son bi not, bi arkadaş yazmış Arda belhanda dan daha iyi diye.

Arda ligin en iyisi sadece bizim takımın değil.

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray'ın teklifi komikti diyerek armaya en büyük saygısızlığı yapan kimdi?

Üçüde geçen sene burada itin gözüne sokuluyordu şimdi tempoyu bunlar mı belirliyor:) o zaman selçuk da girsin pas kalitemiz artsın ermanın dediği gibi 400 başarılı pas ile orta sahayı geçemiyorduk olaya bireysel bakmamak lazım takımın herşeyi değişti artık..

Benimkisi yorum değildi tespit sadece. Ligin takımları çok yaşlandı, biz gençtik ama artık değiliz.

asıl büyük sıkıntı selcuk varken gelmesi,selcuk ve arda yanyana elm sokagı gibi resmen

Atletico geride bekleyip kontra kovalayan bir takımdı. Sürekli basıp pres yapmıyorlardı, ayni değil. Ama hatırladığım savunmaya iyi yardım ediyordu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tam tersi hayvan gibi pres yapiyolardi.Hatta Mourinho bi mactan sonra top onlardayken pres yapamazlar o yüzden topu bilerek onlara verdik tarzi bi aciklama yapmisti.Saha disi elestirilere katiliyorum ama Arda futbolculuk olarak Belhandanin da Feghoulinin de cok önünde bence

ASUS_Z002 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1 ay önce filan ispanyada yasayan türk bir gazetecinin bu konuda yorumları aklıma geldi

barcelona cumhuriyetcilerin sehri ve yeni gelen hocalarıda siyaseti vs takip eden bir katalanmıs ardanın referandum olaylarında ortaya cıkması ve sonraki sürecte siyasetin icinde aktif olması sebebiyle ilk kez ozaman kalemi kırılmıs
ondan sonrada milli takımda yasadıklarından sonra zaten yönetimde hocada net olarak istemiyorum demisler

arda icin barca kariyeri tamamen bitti artık diye yazıyordu o kisi

Özgürlükler yuvası değil miydi yahu Avrupa? Referandum'daki seçiminden onlara ne? Çok ilginç vala. Top Class oyuncudan nefret edilecek düzeye gelinmesi çok ilginç. Oynadığı zaman zaten gerekeni yapmış. Garip geliyor bu denli nefret. Bilgilendirme için de teşekkürler Halim bey.

Arda'yı sadece futbolcu olarak değerlendirirsek müthiş transfer, lakin adamın rahat durmama gibi pis bir huyu var. Daha geçen günlerde yaptığı Selçuk ve adamlık temalı yazısı avrupada geçirdiği yıllarda pek te bir şeyin değişmediğinin kanıtı. Umarım saçma sapan açıklamaları falan bir kenara bırakır ve yalnızca futboluna odaklanır... Olur da bunu başarırsa açık ara Türkiye ligindeki en iyi futbolcu ve bu sezonun en iyi transferi olur.

Tam tersi hayvan gibi pres yapiyolardi.Hatta Mourinho bi mactan sonra top onlardayken pres yapamazlar o yüzden topu bilerek onlara verdik tarzi bi aciklama yapmisti.Saha disi elestirilere katiliyorum ama Arda futbolculuk olarak Belhandanin da Feghoulinin de cok önünde bence

ASUS_Z002 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Futbolculuğuna bir şey diyen yok, milleti tedirgin eden çete oluşumları, sabote girişimleri falan. Yoksa top ayağında olduğunda iyi oyuncu(yavaş olması dışında)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sneijder göbekli çetecei kan emicidir. Yakıştırma değil GERÇEKLER. Ardanın karakteri her türlü sneijderden iyidir. En azından deplasmandan kaçmaz arda. Parasını alıp son 5 hafta oynayıp taraftarın sevgiliside olmaya çalışmaz. Sneijderi destekleyip ardaya sırt çevirmekte komik. Ben Ardayı savunmuyorum ancak. Sneijder 5 sene kaldıysa 3 ü boş. Arda ise oynadığı yılların sonu dışında dolu dolu oynamış birisi. 5 gol 15 asist demessen seviniriim.
Gelecek olan adam sütten çıkmış ak kaşık dimi. Daha takım ile bir alakası yokken yerlerde sürünen adamın avukatlığını yaptı, gelmiş burda karakterden, çeteci değilden bahsediyorsun, hey yavrum hey. İhtiyacımız olan dönemde ki teklifi komik bulup, şimdi kendi götü sıkıştığı için gelen adamın karakterini ben tuvalet kağıdı olarak bile kullanmam. Bu adam milli formayı bile sattı, gitti milli maçta top oynamayıp birde dayılık yaptı siz neden bahsediyorsunuz. Kan emici dediğiniz adam 4,5 Milyonu bir kalemde bırakıp gitti, Prim yüzünden kavga çıkarıp, işlerin büyüyüp Avrupa Şampiyonasında milli formayı satacak noktaya getirecek karakterin yakınından bile geçmedi.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ardayıa tletico madridde zaman zaman ortasaha nın ortasında oyanrken gördüm sanki.8 numara oalrak da oynayabilir zaman zaman.top kapma yetengi çok iyi.

Sneijderin gitmesini istemiyordum ancak illa gönderecekse de Tudor'un kararına saygı duyup güveniyordum.

Aynı şekilde Arda'nın gelmesini istemiyordum ama illa istiyorsa da yine Tudor'a güveniyorum. Haketmezse oynatmayacaktır.

Oyüzden içim rahat.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt